Loteria Vizelor de la A la Z :: Pagina Loteristilor
Home arrow Pregatirea pentru Interviu arrow Examenul Medical
Monday, 07 March 2016
 
 
Examenul Medical Listare E-mail
Cuprins
Examenul Medical
Documentele necesare
Centrele medicale atestate
Examenul medical pe indelete
Vaccinurile
Analizele
Amanare/respingere
Referinte

Motive de amanare/respingere la examenul medical

Din punct de vedere medical, exista patru motive principale care constituie motiv de neacordare a vizei:

  • Aplicantul sufera de una din urmatoarele boli: sindromul acut respirator sever (SARS), tuberculoza, lepra, HIV/SIDA, sifilis (in stare infectioasa), ??? (eng. "chancroid", similar cu herpesul si sifilisul), gonoree, ??? (eng. "granuloma inguinale" sau "donovanosis", similar cu chancroid), ??? (eng. "lymphogranuloma" sau "chlamydia", similar cu chancroid);
  • Lipsa vaccinarilor si refuzul de a le efectua pe cele necesare;
  • Boli psihice sau mentale cu comportament agresiv;
  • Consum/dependenta de droguri.

Daca aplicantul este diagnosticat cu una din bolile mentionate la punctul 1 de mai sus, iar respectiva boala este vindecabila, examenul medical se poate repeta dupa vindecare. Totusi, in unele cazuri, viza se poate acorda inainte de vindecare, cu obligativitatea tratarii (sau continuarii tratamentului) dupa intrarea pe teritoriul SUA.

Daca aplicantul este diagnosticat cu HIV/SIDA, viza poate fi obtinuta doar dupa prezentarea unor dovezi suplimentare ca aplicantul nu prezinta un pericol semnificativ pentru comunitate si ca nu va apela la ajutor financiar guvernamental decat in cazul unui acord prealabil.

in mod normal, medicul nu va face teste suplimentare pentru depistarea consumului sau dependentei de droguri decat in cazul in care se banuieste acest lucru. Dar, daca dependenta de droguri este dovedita, aplicantul va fi respins definitiv.Ultima actualizare ( Tuesday, 14 June 2005 )
 
Ultimele Discutii
Latest Active Threads

Bookmark Us


 
Top! Top!

Disclaimer
Acest site nu este afiliat cu nici o organizatie, companie sau grup de persoane ce au ca obiect promovarea emigrarii, nu incurajeaza si nu suporta emigrarea sub nici o forma. Informatiile oferite pe acest site sint cu caracter informativ si nu pot fi luate ca litera de lege. Toate documentele oficiale sint preluate de pe situ-rile ce le-au publicat, oferindu-se si link-ul catre resursa respectiva. Opiniile si experientele enuntate in cadrul acestui site sint subiective, proprietatea enuntatorilor si nu pot fi trasi la raspundere pentru inadvertentele sesizate in viata reala.Aiud