Loteria Vizelor de la A la Z :: Pagina Loteristilor
Home
Thursday, 22 September 2016
 
 
Bun venit la Pagina Loteristilor - Loteria Vizelor DV-2008

Pentru mai multe informatii viziteaza forumul nostru unde peste 4000 de loteristi si nu numai sunt gata sa te ajute!

Loteria Vizelor

Programul de emigrare "Loteria Vizelor" ( Diversity Immigrant Visa - U.S. Green Card Lottery), program organizat de catre Departamentul de Stat al Statelor Unite, va pune la dispozitie 50.000 de vize de rezidenta permanenta (green card) in America pe an pentru persoanele care intrunesc conditiile impuse de acest program. Cistigatorii pentru "Diversity Visa" (Loteria Vizelor) sunt alesi la intamplare de computer prin tragere la sorti. Viza de rezidenta permanenta obtinuta (green card) va da dreptul: de rezidenta in SUA, de munca (ca angajat sau sa aveti propria afacere), sau de studiu. Odata ajuns pe teritoriul SUA, dupa o anumita perioada de timp un posesor de green card poate solicita Serviciului de Imigrare si Naturalizare (INS) ajustarea statutului ca rezident permanent pentru a obtine statutul de cetatean al Statelor Unite.

Programul DV-2008 va incepe la orele 12:00 ale zilei de 4 octombrie 2006 si se va incheia la orele 12:00 ale zilei de 3 decembrie 2006.

Inscrierea este gratuita pentru toata lumea

Bine ai venit Cautatorule !

Iti multumim ca pasesti pragul acestui site. Deocamdata suntem la inceput si din acest motiv te rugam sa ai rabdare pina cind paginile vor fi construite si aranjate. Asteptam sugestii in acest sens pe adresa de email: Aceasta adresa este protejata impotriva robotilor spam, Javascript trebuie sa fie functional pentru a o vedea .

Probabil ai tot auzit despre Loteria Vizelor, Loteristi, Green Card, cum se emigreaza legal in Statele Unite si alte povesti legate despre "Visul American". Cum unele povesti se inspira din realitate iar unele vise se mai si indeplinesc, Pagina Loteristilor te poate ajuta sa te informezi despre tot ceea ce doresti si trebuie sa stii pentru a afla despre:

 • Ce este Loteria Vizelor
 • Cind si cum a aparut
 • Aplicatia si perioada de aplicare
 • Scrisoarea de notificare
 • Numarul de caz
 • Pregatirea actelor necesare
 • Cazuri speciale
 • Vizita medicala
 • Interviul
 • Spre America
 • Despre SSN si Green Card
 • Primii pasi
 • Viata in America

Daca crezi ca te intereseaza cum poti ajunge in Statele Unite prin metoda Loteriei Vizelor si esti convins ca este ceea ce iti doresti atunci acest site este punctul tau de plecare in marea aventura.

Pentru mai multe informatii viziteaza forumul nostru unde peste 4000 de loteristi si nu numai sunt gata sa te ajute!

 
Visa Bulletin pentru Aprilie 2006

For April, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2006 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region
AFRICA AF 16,950 Except:
Nigeria 10,900
ASIA AS 5,350
EUROPE EU 11,225
NORTH AMERICA (BAHAMAS) NA 8
OCEANIA OC 610
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN SA 975
 
Ultimele Discutii
Latest Active Threads

Bookmark Us


 
Top! Top!

Disclaimer
Acest site nu este afiliat cu nici o organizatie, companie sau grup de persoane ce au ca obiect promovarea emigrarii, nu incurajeaza si nu suporta emigrarea sub nici o forma. Informatiile oferite pe acest site sint cu caracter informativ si nu pot fi luate ca litera de lege. Toate documentele oficiale sint preluate de pe situ-rile ce le-au publicat, oferindu-se si link-ul catre resursa respectiva. Opiniile si experientele enuntate in cadrul acestui site sint subiective, proprietatea enuntatorilor si nu pot fi trasi la raspundere pentru inadvertentele sesizate in viata reala.Aiud