Loteria Vizelor de la A la Z :: Pagina Loteristilor
Home arrow Pregatirea pentru Interviu arrow Examenul Medical
Monday, 07 March 2016
 
 
Examenul Medical Listare E-mail
Cuprins
Examenul Medical
Documentele necesare
Centrele medicale atestate
Examenul medical pe indelete
Vaccinurile
Analizele
Amanare/respingere
Referinte

Examenul medical pe indelete

Examenul medical este compus din 3 parti principale: evaluarea (eventual completarea) vaccinurilor, analizele (raze X si analize de sange) si examinarea propriu-zisa.

Dupa terminarea examinarii, fiecare membru al familiei va primi un plic sigilat cu rezultatele, care trebuie predat la ambasada in ziua interviului, impreuna cu o copie personala dupa foaia cu vaccinarile efectuate (originalul de afla in plicul sigilat). NU DESCHIDETI PLICUL! EL TREBUIE PREDAT SIGILAT LA AMBASADA!Ultima actualizare ( Tuesday, 14 June 2005 )
 
Ultimele Discutii
Latest Active Threads

Bookmark Us


 
Top! Top!

Disclaimer
Acest site nu este afiliat cu nici o organizatie, companie sau grup de persoane ce au ca obiect promovarea emigrarii, nu incurajeaza si nu suporta emigrarea sub nici o forma. Informatiile oferite pe acest site sint cu caracter informativ si nu pot fi luate ca litera de lege. Toate documentele oficiale sint preluate de pe situ-rile ce le-au publicat, oferindu-se si link-ul catre resursa respectiva. Opiniile si experientele enuntate in cadrul acestui site sint subiective, proprietatea enuntatorilor si nu pot fi trasi la raspundere pentru inadvertentele sesizate in viata reala.Aiud