Loteria Vizelor de la A la Z :: Pagina Loteristilor
Home arrow Pregatirea pentru Interviu arrow Examenul Medical
Monday, 07 March 2016
 
 
Examenul Medical Listare E-mail
Cuprins
Examenul Medical
Documentele necesare
Centrele medicale atestate
Examenul medical pe indelete
Vaccinurile
Analizele
Amanare/respingere
Referinte

Descriere

Conform legislatiei americane, orice persoana care aplica pentru "Adjustment of status" pe teritoriul Statelor Unite sau pentru o viza de emigrare la unul din consulatele (sau ambasadele) Statelor Unite, trebuie sa treaca in prealabil un examen medical care include si o verificare a vaccinarilor. Deoarece orice castigator DV se incadreaza in una din aceste doua categorii, toti castigatorii DV trebuie sa se prezinte la examenul medical inainte de prezentarea la interviu.

Cum majoritatea castigatorilor romani ai DV se afla in Romania, ne vom concentra in continuare pe examenul medical care trebuie efectuat inainte de prezentarea la interviul de la Ambasada Statelor Unite din Bucuresti.Ultima actualizare ( Tuesday, 14 June 2005 )
 
Ultimele Discutii
Latest Active Threads

Bookmark Us


 
Top! Top!

Disclaimer
Acest site nu este afiliat cu nici o organizatie, companie sau grup de persoane ce au ca obiect promovarea emigrarii, nu incurajeaza si nu suporta emigrarea sub nici o forma. Informatiile oferite pe acest site sint cu caracter informativ si nu pot fi luate ca litera de lege. Toate documentele oficiale sint preluate de pe situ-rile ce le-au publicat, oferindu-se si link-ul catre resursa respectiva. Opiniile si experientele enuntate in cadrul acestui site sint subiective, proprietatea enuntatorilor si nu pot fi trasi la raspundere pentru inadvertentele sesizate in viata reala.Aiud