Loteria Vizelor de la A la Z :: Pagina Loteristilor
Home arrow Pregatirea pentru Interviu arrow Suportul financiar
Monday, 07 March 2016
 
 
Suportul financiar Listare E-mail
Cuprins
Suportul financiar
AOS I
AOS II
AOS III

Suportul financiar

Una din cele mai importante conditii pentru trecerea cu bine de interviu si primirea mult-asteptatelor vize de emigrare este prezentarea unor garantii materiale "satisfacatoare". Astfel, fiecare familie care se prezinta la interviu trebuie sa faca dovada ca detine o suma suficienta de bani pentru a se putea intretine in America citeva luni de zile. Oficial, nu exista o suma minima necesara, deoarece se iau in considerare si alti factori pentru a determina capacitatea de integrare a emigrantilor (studii, nivelul de cunoastere al limbii engleze, etc.). Totusi, din experienta citorva generatii de loteristi, se poate trage concluzia ca suma minima ceruta de catre Ambasada Statelor Unite la Bucuresti este de 5000 USD de persoana.

Dovezile financiare pot fi de mai multe tipuri: conturi in banca, evaluari de proprietati, Affidavit of Support (sponsorizare) din partea unui cetatean sau rezident permanent in SUA, etc. Orice combinatie a acestor dovezi este acceptata. Astfel, cineva cu o suma relativ mica de bani in cont, dar cu un AOS ( Affidavit of Support ) destul de consistent, poate trece de interviu fara probleme. Totusi, se considera ca o suma de bani in cont (sau o evaluare de proprietati) care sa acopere cel putin costul unui bilet de avion pina in Statele Unite este necesar.Ultima actualizare ( Tuesday, 28 November 2006 )
 
Ultimele Discutii
Latest Active Threads

Bookmark Us


 
Top! Top!

Disclaimer
Acest site nu este afiliat cu nici o organizatie, companie sau grup de persoane ce au ca obiect promovarea emigrarii, nu incurajeaza si nu suporta emigrarea sub nici o forma. Informatiile oferite pe acest site sint cu caracter informativ si nu pot fi luate ca litera de lege. Toate documentele oficiale sint preluate de pe situ-rile ce le-au publicat, oferindu-se si link-ul catre resursa respectiva. Opiniile si experientele enuntate in cadrul acestui site sint subiective, proprietatea enuntatorilor si nu pot fi trasi la raspundere pentru inadvertentele sesizate in viata reala.Aiud