Loteria Vizelor de la A la Z :: Pagina Loteristilor
Home arrow Pregatirea pentru Interviu arrow Suportul financiar
Sunday, 22 March 2015
 
 
Suportul financiar Listare E-mail
Cuprins
Suportul financiar
AOS I
AOS II
AOS III

Multi se feresc sa faca un AOS deoarece s-au intimplat cazuri in care sponsorizatul a venit in Statele Unite si a cerut ajutor social dar a fost indrumat catre sponsor, intrucit acesta poarta raspunderea financiara in primii 3 ani de zile.

Atentie!

Daca este folosit un AOS ca si suport financiar la interviu, adresa viitorului domiciliu trecuta in formulare trebuie sa fie din acelasi oras sau macar stat cu cea a sponsorului. In caz contrar, AOS-ul nu va fi luat in considerare. Dupa obtinerea vizei, emigrantul se poate stabili oriunde pe teritoriul Statelor Unite, iar noua adresa (unde va primi Green Card- ul si SSN-ul ) trebuie declarata la ofiterul de emigrare caruia ii va preda plicurile cu acte (la intrarea in SUA, pe primul aeroport).

Cei care nu cunosc pe nimeni in America dispus sa isi asume aceasta raspundere, pot incerca sa obtina un AOS prin intermediul forumului loteristilor. in acest caz, trebuie respectate urmatoarele reguli:

  • Comunicati cit mai mult pe forum. Comunicarea nu se masoara prin numarul de mesaje scrise, ci prin deschiderea voastra fata de ceilalti. Un potential sponsor nu va ajuta pe cineva total necunoscut. Aceasta perioada de comunicare poate fi destul de lunga, deci incepeti cit mai repede cu putinta. E greu sa convingeti pe cineva in 2-3 zile ca sunteti o persoana de incredere;
  • Considerati cererea unui AOS la fel ca si un interviu pentru un loc de munca. Cu cit "va vindeti" mai bine, cu atit aveti sanse mai mari. Onestitatea este insa cel mai important lucru!
  • Nu acceptati AOS-uri conditionate de plata unei sume de bani sau prestarea unor servicii. Cei care ofera asa ceva nu sunt de buna credinta. AOS-ul trebuie sa fie o forma de ajutor al celui in nevoie, nu o metoda de obtinere a unor avantaje pentru cel care il ofera.
  • Nu induceti in eroare sponsorul! Daca spuneti la inceput ca o sa mergeti la sponsor, nu va schimbati decizia decit cu acordul sponsorului;

Informatie!

Chiar daca " fabricarea " unui AOS nu dureaza decit timpul efectiv necesar completarii formularului si legalizarii lui, totusi este bine sa il cereti cu citeva saptamini sau luni de zile inainte de interviu. AOS-ul trebuie prezentat la interviu in original. Totusi au fost si cazuri (mai rare) cind un fax a fost suficient.Ultima actualizare ( Tuesday, 28 November 2006 )
 
Ultimele Discutii
Latest Active Threads

Bookmark Us


 
Top! Top!

Disclaimer
Acest site nu este afiliat cu nici o organizatie, companie sau grup de persoane ce au ca obiect promovarea emigrarii, nu incurajeaza si nu suporta emigrarea sub nici o forma. Informatiile oferite pe acest site sint cu caracter informativ si nu pot fi luate ca litera de lege. Toate documentele oficiale sint preluate de pe situ-rile ce le-au publicat, oferindu-se si link-ul catre resursa respectiva. Opiniile si experientele enuntate in cadrul acestui site sint subiective, proprietatea enuntatorilor si nu pot fi trasi la raspundere pentru inadvertentele sesizate in viata reala.Aiud