![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Sunt unul din fericitii castigatori ai DV 2007 ,daca se poate spune asa ,multi membri de pe aici sunt mai pesimisti decat sefii pesimistilor din Romania,asta e ,fiecare cu norocul lui eu unul mai ales acum ma consider norocos.
Sa revenim la mesaj , am absolvit imagine-film-tv prin '98 am practicat o scurta perioada specializarea dar fiind platit prost am renuntat si am deschis businesul meu (2 sali de calculatoare)m-am relocat in alt oras si de ceva vreme lucrez in vanzari ,am inceput ca agent de vanzari in domeniul IT si acum sunt sales manager la o companie de publicitate. Intrebarea mea este : am sanse prin state macar cameraman sau fotograf pe la nunti ? La posturi TV sau studiouri nici nu ma gandesc la ce mesaje am citit eu pe aici ![]() Va multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri. |
|
||||
|
||||
![]() Cred ca Sidonia poate sa dea ceva sfaturi din domeniul foto. Iar cu cel Video era un baiat din zona Chicago ce se zbatea si el sa intre in domeniu. Parca <gmarin>...
|
|
|||
|
|||
![]() multumesc mult!
|
|
|||
|
|||
![]() Salut Leroyv
Ce sa iti zic, in televiziuni sau studiouri de productie gasesti de lucru foarte greu ca operator imagine. Trebuie, pe linga filmat sa si montezi sa transmiti imaginile si sa conduci si masina. Eu cred ca am trimis pina acum sute de CV-uri pe la toate televiziunile din Chicago si nu numai...raspunsuri 0, desi am lucrat 16 ani in televiziune si stiu sa fac si celelalte chestii pe care le cer ei. Oricum daca vrei poti sa incerci si tu, dar ar fi bine sa iti aduci cu tine niste demo-uri (fa-le in format DVD) sau un portofoliu de fotografii impresionant ca sa ai cu ce sa ii atragi sa te aleaga pe tine. Daca vrei sa incerci pe nunti la fel, iti trebuie portofoliu cu nunti. In domeniul asta e ceva mai usor de intrat oricum daca n-ai portofoliu nici nu se uita la tine. Te vor lua la inceput ca al doi-lea sau al trei-lea fotograf sau cameraman sa vada cum te descurci si nici nu te vor plati asa de bine. Aproape toti iti cer sa ai sculele tale si astea costa, ca nu te primesc cu "sapuniere cu blitz". Eu asta am inceput sa fac dar pe cont propriu, si vad ca incepe sa se miste treaba incet incet. Daca vrei sa mai palavragim pe tema asta poti sa-mi scrii pe e-mail: [email protected] Sa auzim de bine! George
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Sa traiesti bine doar din asta ??? Hmmm...trebuie sa fii foarte norocos,sa te intretii singur sau sa ai un partener cu job sigur,asigurare medicala,etc,etc.......parerea mea.. tinand cont ca nu faci nuntzi in fiecare zi si nici tot anul,deci nu ar fi un job full time,mi-as mai cauta o portitza pe undeva,ceva...drept sa-ti zic. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ce sanse ? | Adi Robescu | Locuri de munca | 2 | 11-02-2004 03:27 AM |
Am sanse sa ratez viza ? | SorinTgM | Am cistigat Loteria Vizelor! | 18 | 09-27-2004 02:20 PM |
Ce sanse are un loterist care nu are bani sa priumeasca AOS | Borsan Cristian | Am cistigat Loteria Vizelor! | 6 | 12-16-2003 04:35 PM |
Ce sanse am? | Izadora | Interviul | 12 | 11-13-2003 08:53 PM |
sanse doar cu AOS-ul? | Liviuke | Am cistigat Loteria Vizelor! | 1 | 09-29-2003 09:33 PM |
![]() |