![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Salut tuturor
Ce sanse are un loterist sa primeasca un AOS si sponsorizare(ajutor casa masa ...) daca nu are decit bani de viza si bani de drum(avion) si nu poate vinde nimic??? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Cristian, hai sa presupunem ca de AOS mai faci rost...in ce mod...ramane de vazut si de discutat,depinde de cat de mult "te agiti"...dar CASA SI MASA...asta nici aici, in Romania nu as trage sperante prea mari ca gasesti in conditiile astea...sincer, suna debordant de sincer ce spui tu, dar...
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
|
||||
|
||||
![]() Nu e singurul care ar fi in situatzia asta numai ca exista un mic DAR ...
DAR din cite stiu eu NU esti inca castigator .... asha ca eu zic nu sari peste anumitzi pasi ai procesului. Pina ajungi cu CNxxx-ul in mina ai sa gasesti si raspunsuri la intrebarile astea ....
|
|||
|
|||
![]() Servus la toata lumea.
Eu sunt nou pe lista si as dori sa stiu ce semnifica abrevierea AOS? Eventual niste informatii complete privid ce anume are un loterist de facut de la momentul primirii plicului cu reusita ? ![]()
|
||||
|
||||
![]() AOS - Affidavit of Support
Daca citesti atent pe acest forum vei afla raspunsul la multe intrebari. Primul lucru dupa aflarea vestii ca ai castigat la loterie este sa completezi formularele primite in primul plic si apoi sa le trimiti la KCC. Daca ai castigat anul acesta trebuia sa fii facut deja acest lucru. Daca da, atunci ce CN (case number) ai? Apoi te "inarmezi" cu rabdare si astepti plicul doi cu programarea la interviu, timp in care iti pregatesti actele. |
|
|||
|
|||
![]() Nu am castigat DV-ul (inca) dar trimit plicuri de ceva ani buni (din 1992), insa sunt interesat sa cunosc cat mai multe informatii care vor deveni extrem de utile la momentul potrivit (eventualitatea in care voi primi ceva de la ei. Deocamdata fiind nou (bobocel)
![]() Multumesc celor care gasesc timpul necesar sa-mi raspunda mie si celorlalti membri la intrebarile puse. Multumes si pentru faptul ca toti cei care au trecut prin DV si sunt acum in USA impartasesc cu noi informatii utile privind experientele personale. Cu stima, FlorinG
|
|||
|
|||
![]() Nu am cistigat inca dar sint interesat in anumite aspecte ale loteriei si al americii.Ca in situatia lui FlorinG
Eu cred ca unele informatii vor fi extrem de utile cind vom cistiga Mai ales ca aceste informatii cerute de noi sint extrem utile celor care au cistigat deja
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 06:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 06:48 PM |
![]() |