Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Am cistigat Loteria Vizelor!

Ce sanse are un loterist care nu are bani sa priumeasca AOS

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2003, 06:27 PM
Borsan Cristian Borsan Cristian is offline
Membru
Invatzacel

Default Ce sanse are un loterist care nu are bani sa priumeasca AOS

Salut tuturor
Ce sanse are un loterist sa primeasca un AOS si sponsorizare(ajutor casa masa ...) daca nu are decit bani de viza si bani de drum(avion) si nu poate vinde nimic???
Cuzdrioara
Cluj
Romania
Reply With Quote
Old 12-04-2003, 12:18 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA

Cristian, hai sa presupunem ca de AOS mai faci rost...in ce mod...ramane de vazut si de discutat,depinde de cat de mult "te agiti"...dar CASA SI MASA...asta nici aici, in Romania nu as trage sperante prea mari ca gasesti in conditiile astea...sincer, suna debordant de sincer ce spui tu, dar...

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***

PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU.
Reply With Quote
Old 12-04-2003, 05:31 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Vise sau realitate ... in pasi maruntzi

Nu e singurul care ar fi in situatzia asta numai ca exista un mic DAR ...
DAR din cite stiu eu NU esti inca castigator .... asha ca eu zic nu sari peste anumitzi pasi ai procesului.
Pina ajungi cu CNxxx-ul in mina ai sa gasesti si raspunsuri la intrebarile astea ....
Old 12-08-2003, 01:04 PM
FlorinG FlorinG is offline
Junior Member
Bobocel

Servus la toata lumea.
Eu sunt nou pe lista si as dori sa stiu ce semnifica abrevierea AOS?
Eventual niste informatii complete privid ce anume are un loterist de facut de la momentul primirii plicului cu reusita ?
Old 12-08-2003, 05:17 PM
Simy's Avatar
Simy Simy is offline
Membru
Invatzacel

AOS - Affidavit of Support

Daca citesti atent pe acest forum vei afla raspunsul la multe intrebari.
Primul lucru dupa aflarea vestii ca ai castigat la loterie este sa completezi formularele primite in primul plic si apoi sa le trimiti la KCC. Daca ai castigat anul acesta trebuia sa fii facut deja acest lucru. Daca da, atunci ce CN (case number) ai?
Apoi te "inarmezi" cu rabdare si astepti plicul doi cu programarea la interviu, timp in care iti pregatesti actele.
Reply With Quote
Old 12-10-2003, 09:28 AM
FlorinG FlorinG is offline
Junior Member
Bobocel

Nu am castigat DV-ul (inca) dar trimit plicuri de ceva ani buni (din 1992), insa sunt interesat sa cunosc cat mai multe informatii care vor deveni extrem de utile la momentul potrivit (eventualitatea in care voi primi ceva de la ei. Deocamdata fiind nou (bobocel) pe lista, si deoarece accesul meu la net este destul de limitat ca timp si rata de transfer, nu-mi pot permite sa stau online mai mult de 5-6 minute, deci sunt in imposibilitatea de a petrece ceva vreme cautand pe lista subiectele care ma intereseaza. Cu scuzele de rigoare catre ceilalti membrii, intrebarile pe care le pun (sau le voi mai pune) nu sunt cu rea credinta sau prostie, ci doar din lipsa de posibilitati pentru a sta logat pe net mai mult.
Multumesc celor care gasesc timpul necesar sa-mi raspunda mie si celorlalti membri la intrebarile puse. Multumes si pentru faptul ca toti cei care au trecut prin DV si sunt acum in USA impartasesc cu noi informatii utile privind experientele personale.
Cu stima,
FlorinG
Old 12-16-2003, 04:35 PM
Borsan Cristian Borsan Cristian is offline
Membru
Invatzacel

Default Explicatie

Nu am cistigat inca dar sint interesat in anumite aspecte ale loteriei si al americii.Ca in situatia lui FlorinG
Eu cred ca unele informatii vor fi extrem de utile cind vom cistiga
Mai ales ca aceste informatii cerute de noi sint extrem utile celor care au cistigat deja
Cuzdrioara
Cluj
Romania
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules