![]() |
|
|||
|
|||
![]() salut! Am un case number de 1026x si astept.
intrebarea mea este: pot sa ma prezin la interviu cu AOS-ul trimis de sora mea si destinatia tot adresa ei, impreuna cu o evaluare de apartament care este pe numele meu dar nu l-as vinde pana la plecare? sa merg la "ghici"? am ceva sanse? nu stiu la cat ar trebui sa se ridice AOS-ul ? mai este careva in aceasta situatie? Liviuke disperatu..... |
|
||||
|
||||
![]() Sigur ca poti. Atentie insa: daca parintii tai mai traiesc, iar apartamentul a fost trecut pe numele tau de catre parinti, va trebui sa prezinti la ambasada dovada ca ei nu mai locuiesc acolo, iar apartamentul poate fi vandut inainte de plecarea ta.
Exista un fel de prag minimal peste care trebuie sa treaca valoarea AOS-ului, depinde de numarul de persoane aflate in dependenta sponsorului, inclusiv persoanele pentru care se face AOS-ul. Poti cauta in arhiva de pe forum cuvantul POVERTY si o sa gasesti probabil acele praguri. Dar ele sunt destul de mici, reprezinta un fel de venit minim pe economie. Oricum, AOS-ul e bun oricum ar fi, ideal e sa aiba o suma cat mai mare, cam 150% din pargul minimal pentru numarul respectiv de persoane dependente. BAFTA ! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ce sanse ? | Adi Robescu | Locuri de munca | 2 | 11-02-2004 03:27 AM |
Am sanse sa ratez viza ? | SorinTgM | Am cistigat Loteria Vizelor! | 18 | 09-27-2004 02:20 PM |
Mai sunt sanse in cazul unei amanari? | Cristoi | Interviul | 28 | 02-24-2004 12:04 AM |
Ce sanse are un loterist care nu are bani sa priumeasca AOS | Borsan Cristian | Am cistigat Loteria Vizelor! | 6 | 12-16-2003 04:35 PM |
Ce sanse am? | Izadora | Interviul | 12 | 11-13-2003 08:53 PM |
![]() |