inca sunt in romania si ezit daca sa plec sau nu. am 42 de ani si am lucrat 10 ani in banca, am un MBA obtinut din seattle in 2000, stiu engleza, dar...m-am obisnuit comod, castig 700$ aici dar in romania la 42 de ani nu poti schimba job-ul ca nu te angajeaza nimeni...ce sanse am in america? am vrut sa plec din romania fiindca sunt din bucuresti, oras pe care nu l-am suportat niciodata, dar in acest an m-am mutat la branch-ul bancii din Cluj unde imi place si asta ma face sa ma decid si mai greu. Asta e culmea, sa castigi la loterie cand e cam tarziu. daca castigam la loto era mai simplu dar cu loteria vizelor am intr-adevar o problema. Si pe deasupra sunt si singur..
singura cunostinta este in Arizona, langa phoenix deci daca plec va trebui sa incep de acolo....este cineva in zona care stie ce sanse sunt acolo?
am sase luni de gandire deci orice raspuns e binevenit. am nevoie de prieteni ca fara ei viata nu are sens, indiferent de norocul in cariera, noroc am avut si in bucuresti dar ce folos?
puteti sa-mi scrieti si pe
[email protected]