Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Locuri de munca
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Locuri de munca

sanse ca profesor de stiinte umaniste in L.A.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2005, 08:03 PM
Dahlia Max's Avatar
Dahlia Max Dahlia Max is offline
Moderator
Team Member

Default sanse ca profesor de stiinte umaniste in L.A.

Stie cineva ce sanse de a gasi un job calificat (invatamant sau cercetare) are un profesor de stiinte socio-umane cu masterat si doctorat in filosofie, mai precis filosofia stiintei? Asta presupunand ca stie limba engleza. Ma intereseaza cu precadere zona Los Angelesului. Sunt recunoscute acolo diplomele de licenta, masterat si doctorat in domeniile umaniste?
Reply With Quote
Old 01-14-2005, 09:13 PM
Dahlia Max's Avatar
Moderator
Team Member

Default nici o experienta similara?

Chiar nici un profesor in Los Angeles, fie el/ea si de alte discipline?Nici un fel de experiente similare? Sa deduc de aici ca toti loteristii cu meseria de profesor s-au reprofilat acolo?Gianina, have a clue?
Reply With Quote
Old 01-14-2005, 09:39 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default Re: nici o experienta similara?

Quote:
Originally Posted by Dahlia Max
Chiar nici un profesor in Los Angeles, fie el/ea si de alte discipline?Nici un fel de experiente similare? Sa deduc de aici ca toti loteristii cu meseria de profesor s-au reprofilat acolo?Gianina, have a clue?
Imi pare rau dar n-am. Chiar nu stiu pe nimeni care macar sa fie apropiat de o slujba de profesor.
Gianina
Old 01-14-2005, 10:28 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

Eu inca nu am plecat, nu merg pe coasta de est, tin de socio-umane, insa la inceput o sa incerc pe cealalta diploma.
Cat de cat m-am documentat in ceea ce priveste echivalarea diplomelor din Ro si pentru obtinerea certificatului pentru profesori. Insa nu am ceva coerent, incat sa pot si posta chestii sigure, de aceea propun sa continuam pe privat, macar o vreme.

Ei, ar mai fi varianta Filu, socio-umanist, San Francisco, insa el vad ca se reprofileaza.

So...
Old 01-15-2005, 08:38 AM
tazcelsimplu's Avatar
tazcelsimplu tazcelsimplu is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Default profesorat in USA

Nu e chiar greu sa devii profesor in USA - mai ales ca nu e un job foarte bine platit; neaparat trebuie rasfoit cu atentzie site ul asta : http://www.cbest.nesinc.com/ - pare ca e numai pentru California, exista site uri similare pentru alte state USA? Alt link important : http://www.ctc.ca.gov/

Am aflat despre romani -ingineri 'la baza'- care si au dat licentza si acum sunt profesori de stiintze exacte sau tot felul de chestii de genul 'Studiul materialelor' sau 'UTML' ( hehe, ce vremuri, frateee ) pe la high schools si colegii americane.

Cine da primul CBest ul, sa imi/ne zica si mie/noua cum e (nu testul, ci ce urmeaza dupa aceea), please.
Old 01-15-2005, 04:57 PM
doina9 doina9 is offline
Membru
Bobocel

Un link posibil pt. alte asociatii specifice pt. "philosophy of science" si posibilitati in "academia" (postdoc fellowships, etc.)

http://4sonline.org/profession/fellowships.htm
Reply With Quote
Old 01-16-2005, 08:17 PM
Dahlia Max's Avatar
Moderator
Team Member

Multumesc pentru informatii si pentru link-uri! Sunt extrem de folositoare acum cand incep sa caut infos despre job-uri si echivalari. Virag, daca stii mai multe despre echivalari si altele referitoare la meseria de profesor m-ar interesa o discutie pe aceasta tema.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules