![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am descoperit acest site acum cate-va zile.Inca nu m-am familiarizat cu el, dar sper s-o fac cat mai curand si sper sa ma lamuriti pentru inceput cu o problema.
Am primit si noi primul rand de formulare pt DV 2005.Ne-am facut deja multe sperante si astepam sa ne vina si al doilea rand de formulare.Dar daca nu ne vin? Cunoasteti cazuri in care s-au primit primele formulare iar urmatoarele nu au mai ajuns?Exista un criteriu de selectie si dupa primele formulare? Multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
Stefana,
Vezi ce case number ai si cind ai trimis formularele la KCC. Daca ai un CN mai mare, e OK. Ai timp sa te pregatesti sa fii in regula la interviu. Daca urmeaza interviul in scurt timp, din nou, pregateste-te. In ambele cazuri ia si citeste ce s-a scris pina acum pe forum, in special la sectiunea "Am cistigat " . Succes! |
|
||||
|
||||
![]()
Mai mare, mai mare, dar nu PREA mare!
Ca risti sa te apuce luna septembrie 2005 fara sa mai apuci interviul!
|
|||
|
|||
![]()
Buna
Poate cineva sa-mi spuna cum trebuie facut un AOS? Pentru cel care a castigat s-au pentru intreaga familie, (trei membrii)? Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
AOS-ul se face doar pentru castigatorul loteriei; in acel formular exista un capitol in care sunt trecuti si membrii familiei: sot, copii, etc.
Nu se fac AOS-uri separate pentru fiecare deoarece se subantelege ca ceilalti vor pleca impreuna cu tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Mara, iti multumesc foarte mult.
pa scarlet. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Intrebari puse la interviuri | Radd | Interviul | 118 | 05-14-2015 08:50 PM |
Castigator care lucreaza in armata | DanaR | Am cistigat Loteria Vizelor! | 16 | 06-18-2004 10:50 AM |
Intrebari despre bani si AOS | Luci | Interviul | 1 | 11-16-2003 07:58 PM |
Intrebari despre participarea la DV 2005 si nu numai | Paun Catalin | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 2 | 11-12-2003 06:03 PM |
Doua intrebari... | DanaR | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 5 | 10-31-2003 10:38 AM |