![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu cateva intrebari pentru cei care pot da un raspuns!
1 - Cam ce suma de bani e ne trebuie(2 persoane) in cont astfel incat sa nu ne mai ceara AOS? 2 - Cam ce dovezi de provenienta a banilor trebuie adusa la interviu avand in vedere ca banii care ii avem akum in cont sunt de la parinti si ei au fost scosi din conturile lor si puse in conturile noastre?Noi avem dovada extragerilor parintilor si extrase de cont mai vechi ale lor. Multumesc mumos! |
|
||||
|
||||
![]()
Buna Luci,
Eu cred ca nimeni de aici nu poate sa raspunda cu certitudine intrebarii tale pentru ca n-avem de unde sa stim ce gandesc functionarii Ambasadei sau ce conditii au ei impuse pentru acest an. Insa iti voi da exemplul nostru, exemplu recent, in care noi, fiind 2, am trecut de interviu cu 10.024 USD in cont si o evaluare a apartamentului si nu a mai fost nevoie de AOS. In privinta dovezilor asupra banilor, cred ca ar fi buna si o declaratie notariala a parintilor vostri prin care va doneaza acesti bani cu ocazia castigarii loteriei, in scopul de a-i lua cu voi acolo. Si bineinteles, declaratia sa fie insotita de extrasele de cont vechi ale parintilor. Multa bafta, Daniela |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Discutii diverse despre cetatenie | Artemitza | Despre cetatzenie | 72 | 07-22-2007 02:26 AM |
Intrebari si raspunsuri despre banking | Virag | Financiar | 41 | 07-21-2007 10:45 PM |
Despre transfer de bani din US in Romania | Gianina | IMPORTANT | 49 | 03-16-2007 10:08 AM |