|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Intrebari despre participarea la DV 2005 si nu numai
Salut�ri tuturora de pe ce acest forum �i mii de multumiri celui care a fost cu ideia acestui forum (Alex ....)
Sunt C�t�lin din Gala�i , am cateva intreb�ri ptr. voi: 1) Prima ar fi legat� de modul de completare al formularului DV 2005 �i anume : a) Tot ce trebuie scris in formular trebuie scris cu litere mari sau mici? b) La fel ca �i ceilal�i aplican�i am aceia�i nel�murire cu punctul 7 (Mailing address), mai exact ce trebuie sa scriu la punctul 7a,7b,7c ? (eu b�nuiesc cam ce trebuie scris dar doresc sa fiu sigur inante de a copleta formularul) 2) A doua problem� ar fi cu pasaportul so�iei care are aceiasi semnatura ca �i a mea pentru c� evident eu am semnat in loculei , fiind for�at de �mprejur�ri (eu i-am depus actele de pasaport �i am fost nevoi sa semnez atunci pe loc �n locul ei) , ma rog asta e ... Acum intrebarea mea vine in felul urm�tor in cazul in care c�tig cum pot rezolva aceasta problema mai u�or (spun asta ptr. ca am vazut ca sunt probleme mari cu semnatura) �i fara a fi nevoit sa schimb pa�apotrul �i nu in ultimul r�nd �in�nd cont ca so�ia are alta semnatur� ? 3) Oameni buni a� dori s�-mi explice �i mie cineva concret cei cu acest AOS (ce reprezint� AOS ,cum intru in poseseia lui ,daca acest AOS este sau nu o problem� , etc...) �i tot aici doresc sa intreb ce suma de bani i-mi trebuie s� am pregatit� ptr. interviu etc. (dac� exist� o sum� fix� , spun asta ptr. c� am v�zut vehicul�nduse tot felul de sume , care 6000 $ care 12000 $ etc). 4) Eu stau cam slabu� cu limba englez� (sub mediu multi�or) de aceia intreb dac� este o problem� care ar putea conduce la neacordarea vizei (in cazul in care a� c�tiga ) 5) O intrebare adresat� celor care sunt deja acolo , legat� de serviciu �i anume : dac� este greu de g�sit de lucru �n sistemul energetic la ei , sau meserii legate de elctricitate sunt cautate prin state ? Vroiam s� mentionez faptul ca aci la noi sunt Ajutor �ef Tur� la o Sta�ie de �nlat� Tensiune 220/110/6 kV? Va multumesc anticipat ! �i i-mi cer scuze voua �i lui Alex (admin. acestui forum dac� am inteles eu bine) ptr. multele intrebari care adev�rat e c� mai sunt pe forum , dar ...!!! A�tept r�spuns �i la emaill - [email protected] Multumiri inca odata si miii de scuze |
|
|||||||
|
|||||||
Cu placere dar raspunsurile sint pe forum !
Quote:
Cu litere de mana si citetz ! Lasind gluma la o parte eu zic ca sa scrietzi normal si daca vretzi sa fitzi exact pe frecventza americana atunci "Despre loteria vizelor de la loteristi pentru loteristi" se scrie americaneste asha "Despre Loteria Vizelor de la Loteristi Pentru Loteristi" adica cam toate cuvintele importante incep cu litera mare intotdeauna. Quote:
7b si 7c sint special concepute pentru romani care au adrese cu strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament, pisica si catzel ... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
PS Nu sint rau, ci doar un dush rece de trezire !
|
||||
|
||||
Multumesc Alex pentru raspunsuri
Referitor la completarea formularului DV, am spus undeva ca banuesc cum se completeaza , dar vroiam sa fiu sigur (am vazut ca se puneau tot felul de probleme legate de copletarea formularului si ma gandeam sa nu dau greş chiar din prima), iar referiotr la cititul forumului cred ca incep sa cunosc continutul lui, fiind dat faptul ca am cam o saptamana dec�nd �l "rasfoiesc" , dar ca orice "nou aplicant la DV" sunt foarte multzi termeni noi pentru mine, ex. acest "AOS" (acum m-am lamutrit cu el ). Si dupa ce am citit pe forum m-am convis ca viata nu este asa "roz" in state(nici nu i-mi inchipuiam altfel sa fie ). Iar cu engleza trebuie sa ma conformez realitatzii si va trebui s-a caut un bun profesor (eu am facut rusa si fraceza , numai in facultate am facut enegleza , dar foarte sumara) C�t despre reprofilare , dupa restructurarile in masa care se fac la noi te reprofilezi fara doar si poate , acum serios vorbind problema mea cea mai de temut este ENGLEZA . Mai intai de toate sa ma vad castigator . Multa bafta |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|