![]() |
|
|||
|
|||
![]() Buna tuturor...
Vrem si noi in America... Si avem doua intrebari. Am trimis si anul trecut, dar acum mi se pare dificil din cauza de lipsa de scaner.... Deci cum trimit eu formularul cu poza si semnatura daca nu am cum sa le scanez... Si a doua neliniste... In eventualitatea unui castig...?!? Chiar de as vinde tot ce am agonisit atatia ani si noi si parintii tot nu as face un cont in banca atat de frumusel precum se pare ca "ar fi bine" sa ai cand te prezinti pentru viza... Deci dupa ce v-am bagat in ceata... Voi ce sugestii imi dati avand in vedere ce am spus la inceput. Va salutam cu drag DanaR&family.
|
||||
|
||||
![]() Dana, nu cred ca nu se poate rezolva cu scanarea pentru ca daca n-ai tu scaner, poate are totusi cineva din anturajul tau sau din orasul tau. Asa ca, daca ai nevoie de ajutor, ai putea spune din ce oras esti pentru ca e posibil ca cineva, dintre vizitatorii acestui forum sa fie din orasul tau si sa aiba scaner deci ar putea sa te ajute. Daca esti din Bucuresti, te pot ajuta eu.
In privinta dovezilor financiare, chiar daca nu vei avea tu suficienti bani, ai putea sa-ti completezi dovezile printr-un AOS. Daniela |
|
|||
|
|||
![]() Buna.
Din cite stiu eu, in noua varianta de trimitere a aplicatiei pentru DV 2005, nu ai cum sa trimiti semnatura. Se trimite formularul si fotografiile atasate, atit. Daca stie cineva altfel , sa ne spuna si noua !!!!! BAFTA ! |
|
|||
|
|||
![]() Eu am citit ca se cere si semnatura... la fel ca in ceilalti ani personal...etc.etc.
Din pacate nu sunt din Bucuresti, merci pentru bunavointa. Sunt din Orsova MH. DanaR
|
|||
|
|||
![]() Scuze, vin cu rectificari, tocmai am citit pe site-ul usembassy.ro:
SUNT SEMNATURILE SI FOTOGRAFIILE CERUTE PENTRU FIECARE MEMBRU AL FAMILIEI SAU NUMAI PENTRU APLICANTUL PRINCIPAL? Semnaturile nu mai sunt cerute pe Formularul de ïżœnregistrare Electronic pentru Diversity Visa. DanaR
|
||||
|
||||
![]() In cazul in care chiar nu gasesti pe cineva prin zona care sa-ti scaneze pozele, poti sa mi le trimiti prin posta(posta face cel mult o saptamana) si ti le scanez eu dupa care ti le trimit prin e-mail direct scanate. Oricum anul asta e o perioada de 2 luni in care poti sa aplici la loterie. Deci timp ar fi.
Daca esti interesata, scrie-mi pe adresa mea privata de mail([email protected]) si iti voi da prin reply adresa postala. Daniela |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Intrebari puse la interviuri | Radd | Interviul | 69 | 05-13-2007 09:44 PM |
cateva intrebari | Ciprian_Filip | Am cistigat Loteria Vizelor! | 0 | 06-23-2004 10:25 PM |
Am castigat! Help - am mai multe intrebari! | DanaR | Am cistigat Loteria Vizelor! | 17 | 06-18-2004 11:50 AM |
Intrebari despre participarea la DV 2005 si nu numai | Paun Catalin | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 2 | 11-12-2003 07:03 PM |
![]() |