![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Buna tuturor!
Am primit formularele ieri 15.06.2004 - emise 28 mai 2004. nu ma intrebati unde au stat pana acum! 1.Prima intrebare e tarziu sa le trimit inapoi? Avand in verede ca imi mai ia si mie vreo doua zile pana ma lamuresc si le pun la posta? Urmatoarele intrebari: 2.Nu cunosc pe nimeni in U.S. - ce trec la Permanent adress? Nu am pe nimeni pentru AOS; si nici cont valoros... Ce facem? Sotul meu e descurajat dar eu nu ma las! Strig HELP ! catre voi! 3.Sotul meu lucreaza in armata - ce trec la spouse's ocuppation? 4."In what occupation do you intend to work in the U.S.?" - ORICE!!!!! Ce trec? 5.La pct.33a; 33b - privind SSN trec "yes" la amandoua? confirmati va rog. Si nu in ultimul rand pot completa formularele cu pix si cu majuscule? Va multumesc foarte mult pentru atentie si ajutor. DanaR
|
||||
|
||||
![]() Nu te intrebam unde ai fost ci DE CE nu citesti forumul INAINTE !?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() 1-Nu este deloc tarziu-pune mana si fa ce ti se cere.Eu le-am trimis chiar si dupa doua saptamani (pe ale sotului) si tot a fost OK,sunt sigura ca nici anul asta nu va fi altfel. 2-parca exista optiunea de a prezenta la data interviului adresa aceea-daca da,atunci fa lucrul asta(la fel am procedat si noi) si,pana la pasul urmator...poate ai noroc sa-ti sara cineva in ajutor...aici,pe forum,sau in alta parte.. 3-pai...nu-i firesc sa treci exact ceea ce face ...?Zic si eu... 4-aici iar nu mai stiu exact ce am trecut la mine...cred ca ,oricum,am batut campii cu gratzie,ca doar n-o fi asta conditzia de a-ti da vizele...Ma rog,parca nici prim-ministru nu am trecut la intentzii ![]() ![]() 5- YES,fara doar si poate ![]() Personal am completat formularele cu un fineliner cu pasta neagra si cu litere de tipar ,sa inteleaga omenirea ce am scris eu acolo-si uite ca a inteles ![]() Calm,rabdare si ...tutun ! ![]()
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
|
||||
|
||||
![]() Dana,
Eu iti voi raspunde la capitolul Army unde acum 2 ani eram si eu in aceeasi situatie. Asadar sa treci la spouse's occupation ceea ce este: ...el stie mai bine ce este. Aici va fac o sugestie si "mergeti pe burta, adica ciocul mic...sau pssssst" pina in momentul in care si-a depus actele pt iesire din sistem. Daca vrei mai multe detalii ma contactezi pe private messenger sau email: [email protected] In privintza adresei ce trebuie sa o treci la Permanent Address scrii "AVAILABLE AT THE INTERVIEW TIME" asa cum am facut si eu. Apoi am cautat si rascolit toate ungherele pentru conostintze in US. Nu va dati batutzi! Ultimul sfat al meu este sa va apucatzi SERIOS de citit TOT forumul pentru a intelege cum stau lucrurile! Numai bine! Cezar |
|
|||
|
|||
![]() La ocupatie completezi ce meserie are (sau ofiter, subofiter de ex. daca nu are o anumita specializare corespondenta in viata civila). Unde lucreaza treci National Defence Ministery (cam asa ceva), adresa: Strada Izvor nr. 13 -15, sector 5, Bucure�ti. Nu trebuie sa treaca toate unitatile in care a fost.
Iti recomand sa urmezi sfatul lui Cezar si sa obtii vizele, pe urma vedeti voi cu-i mai spuneti. Cu cat sunteti mai discreti, cu atat mai bine pentru voi. |
|
|||
|
|||
![]() Ministry of National Defence, asa este corect.
|
|
|||
|
|||
![]() [b]multumesc tuturor, multumesc mult
Dupa raspunsul lui Alex imi era deja teama ca am gresit cu ceva si nu imi va raspunde nimeni. Azi facem pozele si maine vreau sa punem plicul la posta. Vreau sa va mai intreb ceva avand in vedere ca nu avem pe nimeni acolo sa lasam copiul aici si sa revenim sa il luam dupa ce ne stabilim? Baiatul meu are acum 5 ani. Avand in vedere ca in formulare se cere sa spunem pe cine luam"now" si pe cine mai tarziu... tentatia noastra e sa lasam copilul aici pentru inceput... Adica daca vom obtine viza..... Va pup pe totzi si inca o data multumim. DanaR & family
|
||||
|
||||
![]() Intreaga familie TREBUIE sa ajunga pe teritoriul US in timp de maxim 6 luni de la acordarea vizei. Nu este admisa nici un fel de intirziere. Al doilea lucru este ca ar fi indicat sa intrati toti 3 in acelasi timp in US. Asa fiind mai usor pentru voi in ceea ce priveste acomodarea si procesarea actelor. (Nu stiu daca intre timp nu a devenit o regula acest aspect.)
Succes! Cezar |
|
|||
|
|||
![]() Thanks a lot mai Cezare!
Asa ma gandeam si eu dar cum am facut cam tot ce tine de loterie pana acum dupa cum am crezut eu ca e bine am zis sa ascult si de parerea sotului. Dar nici mie nu imi vine sa imi las copilul in urma... Scuze dar eu parca as fi obtinut deja viza... Dar nu imi pierd deloc speranta. DanaR
|
||||
|
||||
![]() Sidule....mama....sau tataaaa.....NU te apuca sa dai detalii din astea aici ca....
Offf offf |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Am castigat , dar!!! | cout3 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 111 | 10-13-2007 06:21 AM |
Legislatia americana cu privire la copii? | DanaR | Ai nostri copii | 55 | 02-12-2005 06:18 PM |
interviu cu multe emotii | artro | Interviul | 1 | 01-13-2005 10:50 PM |
![]() |