|
||||
|
||||
Am castigat , dar!!!
Buna ziua la toata lumea
Mai intai as vrea sa multumesc tuturor celor care au postat pe acest site si maintainer-ilor acestui site ptr. ca tot ce stiu acum dupa ce am castigat stiu datorita voua si sper sa ma ajutati in continuare.Eu am castigat in data de 03/may/06 ca sa zic asha ptr ca atunci am primit primul plic cn 9xxx.Acum insa au inceput "belele" , am trecut de euforia castigului shi am inceput cu grijile.Unde o sa lucrez ,ce o sa fac ,ce scoala sa-i gasesc la copil s.a.m.d.Vreau sa va spun ca mi-am facut mari probleme la inceput cu interviul insa datorita voua m-am mai linistit putin.Aoleo ce o sa ne intrebe, cine stie ce acte ne cer , aproape toate intrebarile pe care probabil vi le-ati pus shi voi la un punct anume.Eu am o famile compusa din 3 persoane sotia shi un copil shi avem 2 apartamente pe care probabil o sa le vindem iar cam ca un estimativ cred ca o sa ajungem la un 50,000 $ , deci din cate am inteles eu suportul financiar ar fi partea mai "stresanta" la interviu.AFS nu am ,insa nu cred ca o sa ne ceara.Daca asta va fi problema gasesc shi AFS.Diplome de bac avem amandoi deci cum v-am mai spus nu cred ca o sa fie probleme la interviu.Problema este ce sa facem acolo?Ce parere aveti voi ceilalti?Cum va place "so far"?Ce zona sa aleg ptr viitorul meu domiciliu , ptr. ca initial ma hotarasem ptr. Santa Monica , CA mai apoi am ales Carlsbad CA , mai apoi Las Vegas iar acum am ajuns in Arizona pe linga Phoenix pe acolo.De ce West Coast ?Probabil ptr. ca vreau undeva mai cald decat Romania , o sa ziceti "aoleo o sa te saturi de caldura" ptr. ca am vazut ca temperaturile sint putin mai ridicate decat in restul US.Ce pot eu sa fac cu banii astia care-i am?Pot sa-mi obtin un credit history , ceva , pot sa dau un avans ptr. o casa, pot sa-mi iau un imprumut ptr. o casa bazindu-ma pe depozitul meu initial de 50,000?Despre oferte de munca nu o sa va mai intreb fiindca am vazut ca se gaseste de lucru cat vrei nu e problema.Oricum eu ma astept sa conduc un cab primul an asha ca nu se asteapta nimeni la caini cu covrigi.Nu asta ma sperie ptr. ca muncesc shi aici 10 ore pe zi deci nu munca ne sperie pe noi.Am o mica afacere shi lucram amandoi shi eu shi sotia destul insa eu i-am spus sa nu se astepte la paradis acolo.Shi nu stiu de ce naiba plec eu in the first place ptr. ca eu am aproape tot ce-mi doresc shi aici , aaah ca nu am un dodge ram shi am o dacie nu e prob ptr. ca drumurile care le fac eu in oras shi la parinti la tzara le pot face shi cu dacia ca nu tusesc.Mincare , haine ,parfumuri , carti pot sa-mi cumpar orice shi aici.Aaah ca nu am o vila cu 2 etaje , nu-mi trebuie ,stau f. bine shi in apartamentul meu cu 3 camere.Vreau open space ma duc la tzara la parinti sau la pescuit la Olt shi ma distrez destul de bine shi apropo de pescuit nu vine nimeni sa ma intrebe de permise shi sa-ti masoare pestele cu rigla.O excursie omeneasca nimic extravagant in afara pot sa-mi permit in fiecare an deci iarashi no prob in that department.De ce vreau totusi sa plec?Eu le-am spus shi alor mei:mah voi realizati ca pe mexicanii aia ii impusca pe la granita shi cubanezii aia mor inecati incercind sa intre acolo shi noi avem acesta sansa sa intram legal si sa-i dam cu piciorul?Ar fi pacat!!L-am mania pe Dumnezeu!!Trebuie sa incercam. Acum va intreb pe voi: cit de multumiti sinteti?Ce ati avut aici shi ce aveti in plus acolo?Orice sfat shi orice experienta ati avut-o voi m-ar ajuta shi as vrea sa-mi cer scuze daca am gresit cu ceva in acest post sau daca atins vreo coarda mai sensibila.Este primul meu post shi sper sa primesc sfaturi folositoare de la voi cum au fost shi celelalte pe care le-am citit pana acum. Va multumesc |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|