|
||||
|
||||
Filu TM : am interviu in 16.09.2004 si am nevoie de un AoS
sunt Filu din Timisoara. Intru direct in subiect: anul trecut prin iulie am fost anuntat ca am castigat loteria vizelor in USA, dupa care a trecut timpul si nu s-a mai intamplat nimic si dupa vreo 10 luni in care nu s-a intamplat nimic mi-am luat gandul ca se va mai intampla ceva, dar acum cateva zile mi-a venit o scrisoare de programare la interviu la Ambasada US din Bucuresti pentru 16.09.2004. Ei bine, totul e bine si frumos, dar m-a luat pe nepregatite, ca sa zic asa, drept pentru care, avand acum acest minunat deadline pe cap, m-am apucat iar de lupta EfR . La capitolul acte sunt bine pus la punct, am tot ce imi trebuie in original, copie si traducere legalizata, am tot mai putin o adresa pe teritoriu US unde sa imi trimita Green Card-ul si Social Security Number si nu am destui bani sa fiu acceptat fara probleme la ambasada (adica am vreo 5000$ si sunt singur, n-am nevasta sau copii ). Oricum, am nevoie de ajutor, si intreb daca poate cineva sa ma ajute cu:
1. adresa pe teritoriul US unde sa imi trimita GC si SSN 2. Affidavit of Support I-134 sau 3. Oferta solida(sigura) de munca Orice ajutor e binevenit la oricare din punctele de mai sus. Daca e nevoie de un Resumee si/sau referinte pentru vreun job, anuntati-ma si o sa trimit. Ca si idee generala, eu fac fata la un job in domeniu : - IT (hard&soft, orice in afara de programare, adica de la asamblare si depanare sisteme pana la Network Admin in orice varianta de Windows, dar cred ca fac fatza si la MacOS, ma pot adapta la orice cerinta profesionala) - Audio (orice), - Video (Animatie 3D, in particular Maya, chiar acum, in prezent lucrez la o firma din England cu o filiala in Bucuresti la un desen animat pt. copiii prescolari : TractorTom, check on www.tractortom.com daca vreti, eu lucrez la sectia layout), - Education (sunt licentiat in Stiintele Educatiei, si am predat Logica si Filosofie (domeniile mele preferate) as fi putut preda si Psihologie, Sociologie si Pedagogie, dar m-am specializat in a preda Logica, deformare profesionala de cand eram student la Filosofie acum vreo 10 ani ) Well, cam atat acum, ca nu mai am idei, mersi ca m-ati ascultat si astept un feedback cat mai curand, it will mean a lot to me |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|