Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2003, 05:48 PM
Patydor Patydor is offline
Junior Member
Bobocel

Default Cum si unde in Bucuresti - avem nevoie de sfaturi

Avem nevoie de sfatul celor care stiu bine Bucurestii. Cum am mai spus si in posturile anterioare familia fratelui meu va veni la Bucuresti pentru interviul programat pentru 10 decembrie. Cum ei sunt foarte stresati ca vor deveni parinti in urmatoarele zile pentru prima data, si plus nervozitatea interviului care se apropie (nu au reusit inca sa faca rost de nici un document/traducere etc ), si ca sa facem varf la toate sanatatea pecara a tatalui dupa un accident cerebral (ele necesitand ajutor 27/7), incerc si eu sa-i ajut cum pot de la distanta.
Stie cineva unde ar putea sa fie cazati pentru 2-3 zile cat vor sta la Bucuresti pentru a trece controlul medical si interviul? (pentru basarabeni e obligatoriu ca ambele sa fie trecute le Bucuresti) Cum copilul va fi foarte mic (doar 1 luna) au nevoie de cel putin o incapere incalzita.. Stie cineva vre-un hotel, pensiune etc. Orice sfat e binevenit.
Ar fi mai bine sa vina cu masina sau sa i-a trenul/avionul fiind timp de iarna si copilul asa mic?
De ce sume ne bani (in lei sau USD) vor avea ei nevoie pentru toate cheltuielile (p-ru interviu si medical inclus, cazare, masa etc.)?
Daca stie cineva de ce ar mai avea ei nevoie vom fi foarte thankful pentru sfat.

Va multumesc anticipat,

Rodica
Reply With Quote
Old 10-23-2003, 06:38 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Exista un hotel (Hotel Bulevard) nu departe de ambasada, se poate merge pe jos pana acolo. Am stat acum 3 ani la hotelul acela, are climatizare, poti regla temperatura care o vrei in camera. Adresa este: Blvd M Kogalniceanu, 1 la intersectia cu Calea Victoriei, la 10 minute de mers pe jos de la Intercontinental. Mai este inca un hotel in apropiere, pe Calea Victoriei, la 300m de primul.
In ce priveste preturile... o sa ai un soc. A fost cam 50 USD pentru o noapte. (camera dubla)
Daca cauti online, o sa gasesti hoteluri in Bucuresti, dar o sa vezi ca preturile sunt mari. Cel putin cele listate on-line. Poate la fata locului vor gasi si ceva mai ieftin... uite un exemplu:

http://www.alfatravel.ro/ro/hoteluri...oras=Bucuresti

Succes !
Reply With Quote
Old 10-23-2003, 06:43 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Am mai ceva care pare a fi mai ieftin:

Hotel Hanul lui Manuc 2 **
Cazare cu mic dejun 1.600.000 DBL

sau intra la:
http://portal.softnet.ro/turism/hote...udet=Bucuresti
si ai acolo lista cu hoteluri, inclusiv cu cele de 1 si 2 stele, mai ieftine

Bafta !
Reply With Quote
Old 10-23-2003, 10:29 PM
Junior Member
Bobocel

iti multumesc foarte mult.. cred ca va rasufla ceva mai usor frate-meu daca stie ca se rezolva cu cazarea
Reply With Quote
Old 10-24-2003, 08:05 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Si eu multzumesc !

Trebuie sa itzi multzumesc si eu pentru aceasta informatzie si nu e "bascalie" !
De ce ?
Pentru ca din CHICAGO ai raspuns cuiva care avea nevoie de informatzii din BUCURESTI !
Chiar nu sint bucuresteni pe aici care sa aibe informatzii concrete si proaspete ?
NU e nimeni care sa gazduiasca o familie de loteristi cu un copil de o luna, dintre loteristi, pentru o noapte, doua ?
Atunci nu stiu de ce va miratzi unii dintre voi ca nu gasitzi sponsori in state !
Care e diferentza intre voi si sponsori ?
De ce v-ar sponsoriza cineva care isi asuma raspundere MULT MAI MARE decit o noapte, doua, de gazduit ?
Cind vetzi fi aflat raspunsurile atunci vetzi fi aflat de ce nu se inghesuie sponsorii pe aici si de ce trebuie sa existe o comunicare eficienta si o cunoastere prealabila a partzilor pentru a se putea vorbi despre sponsorizare !

Si cind te gindesti ca informatzia e gratuita !

One Love, One Mission, ONE.
Reply With Quote
Old 10-24-2003, 11:51 PM
Gabi-Mariana Gabi-Mariana is offline
Membru
Bobocel

Default Nu-ti face griji!

Nu cred ca are rost sa-ti faci griji pt.cazare,din experienta mea iti sun ca nu va nici o problema cu cazarea in Bucuresti.In piata M.Kogalniceanu este un hotel de 2** foarte "rezon "la pret si cu o caldurica mai ceva ca la "mama acasa", hotelul se numeste VENETIA.
Noi avem interviul pe 11.12.2003 si suntem din Constanta,daca am fi stat in Bucuresti i-as fi invitat la noi dar........
BAFTA!
PS.Ma interesez daca vrei amanunte.
Reply With Quote
Old 10-25-2003, 12:16 AM
Liviut's Avatar
Liviut Liviut is offline
Forumar fidel
Profesor

Default Pentru Patydor!

Desi nu suntem pe roze privind spatiul locuibil (doar daca nu aveti probleme cu asta, atunci este ca si rezolvata )...poate incerc sa rezolv ceva pana atunci...(la noi sau la cineva cunoscut)...oricum vb pana atunci.
Adresa mea de mail este [email protected]. Da-ti-ne un mail ...despre cate persoane si perioada. O sa va dam nr de tel si vorbim mai detaliat.
Multa bafta.

Liviut & Ana Maria

P.S.
Daca este nevoie va vom indruma pe aici pentru vizita medicala si tot ce va mai fi nevoie. Se va rezolva one way or another. THINK POSITIVE.
Reply With Quote
Old 10-25-2003, 12:21 AM
Junior Member
Bobocel

desigur ca vreau.. apreciez orice ajutor si sfat. mai intru si pe net poate gasesc si eu ceva...desi cum nu cunosc orasul imi vine greu sa decid. am fost la Bucuresti o singura data cu vreao 10 ani in urma si chiar am reusit sa-mi pierd colegii prin oras ratacindu-ma..
Reply With Quote
Old 10-25-2003, 12:25 AM
Liviut's Avatar
Liviut Liviut is offline
Forumar fidel
Profesor

Ne bucuram sa va putem ajuta. Deci astept mail pe adresa mentionata.

Liviut & Ana Maria

GOD BLESS AMERICA AND ALL OF US
Reply With Quote
Old 10-25-2003, 05:19 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Prietenii stiu de ce !

One Love, One Mission, ONE.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules