Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Affidavit of Support - I134
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Affidavit of Support - I134

avem nevoie de un AOS

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-25-2004, 07:20 PM
Ionescu Teodora Ionescu Teodora is offline
Junior Member
Bobocel

Default avem nevoie de un AOS

salutare tuturor,
ma bucur foarte mult ca am descoperit forumul, deoarece dupa ce am aflat ca sunt castigatoare la DV2005 m-am speriat gandindu-ma ce ne asteapta.
problema noastra "arzatoare" este ca nu avem AOS si nu avem pe absolut nimeni in USA la care sa apelam.
rugamintea mea se indreapta catre cei care ar putea sa ne dea o mana de ajutor;suntem o familie din Tg. Mures, eu chimist, sotul ing. constructor si avem doi copii, de 10 si 7 ani;suport material vom avea, daca ne vindem casa vom pleca cu destui bani ca sa ne descurcam financiar, dar cautam pe cineva ca sa ne fie sponsor pt. acel AOS, de care spun sincer nici nu auzisem pana n-am descoperit forumul!eu imi doresc f.mult sa reusim, dar pe sotul meu chestia cu AOS-ul l-a cam descurajat.
noi am vrea sa ne stabilim in North Carolina(absolut arbitrar), dar nu avem prea multe inf.despre stat sau daca mai sunt romani acoloma puteti contacta la: [email protected] multumiri,Teodora
Reply With Quote
Old 09-25-2004, 07:31 PM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Teodora,

poate v-ati descurajat prea usor. Presupune ca n-ai fi descoperit acest forum, ca mergeati la interviu fara sa stiti de existenta acestui AoS si ca ati fi luat vizele. O varianta pe care cel putin jumatate din Loteristi o adopta. Affidavitul, pe langa faptul ca este greu de obtinut( daca ai sa citesti forumul, ai sa vezi cate riscuri ridica din partea sponsorului), este o alternativa la suportul financiar.
Daca apartamentul vostru valoreaza mai bine de 20000$ sau daca adunati pretul apartamentului si o suma in valuta care sa va dea numarul de mai sus, teoretic ar trebui sa vi se dea vizele.
Cititi cat puteti din forum, cititi din experientele interviurilor Loteristilor si veti vedea cati au razbit fara AoS.
Bafta!
Old 09-25-2004, 07:35 PM
Minissoft's Avatar
Minissoft Minissoft is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Mai multe despre AOS

Salut, felicitari ca ati castigat.

Cred ca ar fi important sa cititi mai multe pe "Interviu fara AOS"
http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=1356

In realitate nu aveti nevoie de asa ceva. Daca veti citi va veti da seama si de ce.

Multa bafta in continuare.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules