|
|||
|
|||
Am nevoie de ajutor
sal'tare loteristilor suntem una din fericitele familii care v-om avea interviu pe 2.03.04 daca totu' este oki atunci imi vin in cap 1000 de intrebari........in primu' rand avem un copil de un an, spuneti-ne si noua parerile voastre; cum credeti ca ar fi mai bine? sa venim fara el cu conditia sa ne intoarcem sa-l luam, sau sa plecam cu totii de la bun inceput......noi nu avem pe nimeni acolo si nici cu engleza nu stam bine v-as ruga daca stie cineva ceva in legatura cu vreun loc de munca, orice.....sotul cunoaste foarte bine limba italiana.suntem dispusi sa muncim orice....dat fiind faptu' ca nu avem decat liceul terminat.Apartamente de inchiriat se gasesc usor? daca stiti cam la ce bani?Eu sunt fffffffff...........speriata, toti eratzi la fel?
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi si pareri si nu numai.......lasati un mesaj pe forum sau un raspuns la [email protected] sau pe messenger dupa 22.30 la laurentiu_tirca....numai bine tuturor
|
||||
|
||||
Un raspuns.
Claudia,
Daca ai timp, incepe sa rascolesti TOT forumul asta si ai sa gaseti raspunsuri la marea majoritate a intrebarilor tale! Cauta in topicurile in care sunt informatii despre ce va intereseaza. Ar trebui sa ai rabdare si sa o luati incet, chiar daca timpul este putin pina la data cu pricina! |
|
||||
|
||||
Claudia, mare parte dintre noi(daca nu chiar toti....) am fost foarte...sa zicem speriati inainte de interviu...aveam cel putin impresia ca le-am aflat pe toate si, cu toate astea, nu stim mai nimic... ...in fond si la urma urmei, dupa interviu toate ni s-au parut mult mai usoare...in ceea ce va priveste, ma debusoleaza faptul ca pana acum nu ati ajuns pe forum(sau va numarati printre cei care doar au intrat fara sa comunice...????) Oricum, ai prea multe intrebari de pus si, crede-ma , raspunsurile nu sunt nici ele putine !! In afara de asta,nu stiu cine va face marea incercare de a o lua de la capat cu voi ...incearca sa rasfoiesti cat de cat paginile forumului, in putinul timp care ti-a mai ramas pana la interviu-e doar un sfat...Din punctul meu de vedere este cel mai indicat sa luati copilul cu voi(am fost oarecum in aceeasi situatie si daca forumistii, in frunte cu Alex , nu m-ar fi batut la cap...astazi eram un om total nefericit)...In afara de asta, nici noi nu am avut pe nimeni acolo,dar din august am intrat pe acest forum(de care am aflat prin forte proprii)si...am dat peste niste oameni cu adevarat de mare omenie ...am tinut tot timpul legatura cu ei si,in curand, ne vor astepta la aeroport,nemaipunand la socoteala multe alte lucruri pe care le-au facut si inca le vor mai face pentru noi...totul e SA VREI... ...Nici noi nu am stat bine cu engleza, si nici acum nu suntem pe roze, dar am inceput sa o invatam, pas cu pas si, pe deasupra, am lipit o banda pe ecranul televizorului pentru a fi fortati sa intelegem filmele americane fara titraj... ...e destul de greu, dar merita !!!...Cam asta e...nu stiu cu ce te-as putea ajuta, daca vrei sa ma intrebi ceva...nu ezita ! numai bine si voua !!!!
Display Modes | |
|
|