![]() |
|
|||
|
|||
![]() sal'tare loteristilor suntem una din fericitele familii care v-om avea interviu pe 2.03.04 daca totu' este oki atunci imi vin in cap 1000 de intrebari........in primu' rand avem un copil de un an, spuneti-ne si noua parerile voastre; cum credeti ca ar fi mai bine? sa venim fara el cu conditia sa ne intoarcem sa-l luam, sau sa plecam cu totii de la bun inceput......noi nu avem pe nimeni acolo si nici cu engleza nu stam bine
![]() Va rog daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi si pareri si nu numai.......lasati un mesaj pe forum sau un raspuns la [email protected] sau pe messenger dupa 22.30 la laurentiu_tirca....numai bine tuturor
|
||||
|
||||
![]() Claudia,
Daca ai timp, incepe sa rascolesti TOT forumul asta si ai sa gaseti raspunsuri la marea majoritate a intrebarilor tale! Cauta in topicurile in care sunt informatii despre ce va intereseaza. Ar trebui sa ai rabdare si sa o luati incet, chiar daca timpul este putin pina la data cu pricina! |
|
||||
|
||||
![]() Claudia, mare parte dintre noi(daca nu chiar toti....) am fost foarte...sa zicem speriati inainte de interviu...aveam cel putin impresia ca le-am aflat pe toate si, cu toate astea, nu stim mai nimic...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AJUTOR! am nevoie de un sfat in privinta interviului | CatalinUSA1 | Interviul | 3 | 01-14-2005 02:55 PM |
am mare nevoie de ajutor | jason | Am cistigat Loteria Vizelor! | 3 | 12-28-2004 11:41 AM |
Am castigat ideea e ca am nevoie de un mic ajutor | Ratonul | Am cistigat Loteria Vizelor! | 1 | 07-19-2004 04:33 PM |
asa avea si eu nevoie de ajutor | Gianina | Informatica | 2 | 06-06-2004 02:36 PM |
Cum si unde in Bucuresti - avem nevoie de sfaturi | Patydor | Interviul | 18 | 11-29-2003 05:01 PM |
![]() |