|
|||
|
|||
Avem nevoie de sponsor
CN 212xx interviu in iunie.primit plic 2.
Nu avem in cont decat maruntis. O sa avem evaluarea a doua imobile , cca 20-24 mii de dolari. Ne trebuie un sponsor. Oricum ne vom duce in Phialedelphia la fiica noastra , care nu ne poate sponsoriza nefiind cetatean american sau rezident permanent, deci AOS -ul va fi de forma. Cer parerea tutoror , avem vreo sansa sa trecem de interviu cu asa putini bani ? Se ofera cineva sa ne fie sponsor? Rog raspuns urgent , fiindca suntem in criza de timp. Multumim frumos.
|
||||
|
||||
Iesplicatzii
Quote:
Quote:
Daca vindetzi apartamentele alea la sumele mentzionate mai sus atunci nu va fi nici o problema. Iara suma e suficienta pentru interviu fara AOS.
|
|||
|
|||
Avem nevoie de un sponsor
Multumesc ,Alex pentru raspuns , dar nu stiu daca ai inteles ca cele doua imobile valoreaza impreuna cca 22-24 mii dolari.
In plus as mai avea 1/8 dintr-o casa in provincie, deci sa zicem ca ar mai iesi si de aici vreo 4 mii dolari.Din casa asta mostenesc momentan 1/8 , iar dupa moartea lui taica-miu imi revine 1/3. E de ajuns ? Sa speram sau nu ? Multumesc celor care imi vor raspunde.
|
||||
|
||||
Suficienti bani
Sint bani suficientzi cei 28.000$ care se aduna !
Daca zicetzi ca venitzi la fata atunci mai mult de 3 nu cred ca sintetzi ceea ce inseamna teoretic ca circa 15.000$ v-ar ajunge asha ca la suma de sus eu unul nu mi-ash face probleme. Stiu pe cineva care vor fi 3 la momentul interviului si mai mult de 2-3000$ nu au de unde sa se strofoace asha ca ei sigur vor avea nevoie de sponsor - prietenii stiu de ce ...
|
|||
|
|||
24K ??? Este mai mult decat suficient - SIGUR luati interviul.
Noi am avut 10K - 2 persoane si ne-au dat viza cu ochii inchisi. |
|
|||
|
|||
sponsor
Suntem 2 persoane , sot si sotie.
Multumesc pentru raspuns. Incep sa trag nadejde ca o sa trecem de interviu si fara AOS. Va doresc mult noroc si sanatate tuturor. Ruxandra.
|
|||
|
|||
Pentru Sirod
Ati avut 1o K si v-au dat interviul fara AOS ?
Te rog raspunde. Multumesc . Ruxandra.
|
|||
|
|||
Re: Pentru Sirod
Quote:
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|