Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Los Angeles +
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Los Angeles +

Dueluri Filu - Nothingness sau vitzavercea

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2004, 01:40 AM
nothingness nothingness is offline
Junior Member
Bobocel

Default Dueluri Filu - Nothingness sau vitzavercea

Nu imi vine sa cred !!! Nici aici nu scap de tine, amaratule ?!? Am auzit eu ca ai ajuns in State dar chiar asa, sa nu lasi neinfectat cu stupida ta prezenta nici macar un singur loc in care niste oameni normali, nu ca tine, sa se poata intalni si conversa in liniste, fara sa fie bruiati de aberatiile tale...
Old 12-29-2004, 01:42 AM
Junior Member
Bobocel

filu, tin sa te anunt pe aceasta cale, ca voi publica tot ce stiu despre tine, sa stie toata lumea cine esti in realitate, pentru ca tu nu meriti nici macar sa iti scrie cineva numele cu litera mare asa ca pentru mine ai fost, esti si vei fi : filu, si imi e sila sa iti scriu numele si cu litera mica, dar o fac in speranta ca cei de pe forum vor afla adevarul despre tine si vor vedea cine esti in realitate si te vor trata ca atare...
Old 12-29-2004, 02:44 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

Cu alte cuvinte nimicnicie...

Sa inteleg ca ati dus cu voi buna noastra barfa neaosa ?

Ard de nerabdare sa aflu ce ai de zis
Totusi, rogu-te, fa un topic separat, ca aici se aduna material, ori pentru o carte, ori pentru un studiu
Old 12-29-2004, 03:49 AM
Shrek's Avatar
Shrek Shrek is offline
Moderator
Team Member

Boema, cred ca "nothingness" (ce bine si-a ales nick-ul!) nu a citit regulile de utilizare a forumului, pe care Alex le-a postat la inceputul fiecarui subforum. Sau aici nu au fost postate si atunci o fi crezut ca ii merge cu orice injurii si calomnii... Tu fa-ti datoria, ca "muste" si alte gidiganii polueaza forumul.
Old 12-29-2004, 09:15 AM
Boema's Avatar
Boema Boema is offline
Moderator
Team Member

Ave Cezar, morituri te salutant!

Daca deschidem cutia asta a Pandorei, forumul asta chiar va ajunge pe patul de moarte in scurt timp, si ca unul din cei care trag sa moara, tin sa te salut.

Cezar, tu ai transferat topicul asta de la Los Angeles la "din contra" ca sa ne duelam pe chestii personale, bazat pe ce stim unii despre altii din vieti anterioare, deci incep eu.

Tu cati colegi ai avut in armata, in facultate, in liceu, in scoala primara care te-au invidiat ca ai castigat loteria si care citesc forumul asta, gata sa posteze amanunte picante despre Cezar?

Ma semnez si eu acum Ocko Girl si ma dedau la confesiuni nocturne cum ca tu esti de fapt un hot de buzunare care opera in talciocul de la Timisoara. Cand aveam 15 ani si eram o turista inocenta cu ochii mari din Bucuresti, te-am vazut cu ce te indeletniceai printre mormane de blugi, spray Impuls si cutii de Anti-Baby. Am si martori, ca am fost la targ cu o localnica, fata serioasa, fiica de preot, profesoara de latina si greaca, acum e emigrata in Canada, om cu frica lui Dumnezeu, nu minte s-o pici cu ceara. O sa scrie si ea pe forum, nici o grija. Ca de citit il citeste, si te-a recunoscut pe loc in poza. Da' n-a zis nimica pana acum despre tine, ca nu stia ca e voie.

Si despre intalnirile noastre in secret la Chicago te faci ca nu mai tii minte?

Cum, care intalniri? Din 2000 pana in 2004. Veneam cale 232 de mile sa te vad, un weekend din doua, si de ochii lumii se chema ca am abonament la opera balcon II, de unde nu se vede prea bine dar se aude tot.

La opera, la film, la teatru, la lac si nu numai. Cezar, sotia ta stie?

Cam asa o sa se desfasoare discutiile de acum inainte. Cam in halul asta. O sa ne coboram toti la nivelul lui Nothingness. Deschide cutia Pandorei si ai sa vezi ce iese.

Foste neveste, foste amante, teste de paternitate, vecinii de pe scara A- fiindca nu plateai apa la timp, tovarasa diriginta- fiindca ai copiat la istorie, colegii de la gradinita- fiindca nu aveai ureche muzicala, Asociatia Fostilor Detinuti Politici- fiindca ai fost tortionar la Sighet, gardian la Poarta Alba si creierul experimentului de la Pitesti, Taromul- fiindca decolai prea rapid, Romavia- fiindca aterizai prea incet, Nastase- fiindca ai cumparat flota cand a vandut-o Basescu, Basescu- fiindca te-ai imbatat dupa interviu in Capitala cand era el primar, Alianta pentru Dreptate si Adevar- fiindca esti un mincinos.

Ca doar, in definitiv, ceva trebuie sa fie adevarat din toate acuzatiile astea. Nu iese fum daca nu faci foc. Calomniati, calomniati, ca tot mai ramane ceva.

Asa ca eu imi asum raspunderea si am sa sterg ce-am zis ca sterg, adica toate mesajele care contin indiscretii personale la adresa oricaruia dintre noi, chiar daca tu ai grad mai mare ca mine in armata. Curata sinucidere, stiu, dar prefer sa ma impusc eu decat sa ma otraveasca altii incet.
Skill is my luck and courage is my friend.

Dr. George Crabbe (1754-1832)

Last edited by Cezar : 06-01-2007 at 08:57 PM.
Reply With Quote
Old 12-29-2004, 05:04 PM
Boborocea's Avatar
Boborocea Boborocea is offline
Profesor
Forumo-dependent

Asta se vrea literatura de forum sau ce? Daca da, e destul de seaca, mai bine recitesc CezarP sau ma las purtat de fluxul halucinant al lui Filu. Asteptam ceva mai de valoare.

Ave, muratures tresaltant.
Old 12-29-2004, 07:34 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default raspuns

Intentia mea a fost sa opresc "tavalugul" de la forumul LA si sa ii las pe cei doi protagonisti sa se dueleze aici la DIN CONTRA. Este dreptul lor atita timp cit sint membri ai forumului. Pentru asta a si fost creat DIN CONTRA. Si daca ma uit la definitzia lui spune: "conciliere prin dialog".

Nici pe departe nu credeam (si inca mai cred) ca se va ajunge la "spalat" rufe atit de murdare! Sau cu alte cuvinte, sa se coboare atit de jos cei 2 implicatzi in poveste?

Eu nu le-am dat decit dreptul la replica amindorura. Daca nu se vor "duela" elegant, bineintzeles ca vor fi scosi din scena.

Daca am gresit luind o asemenea decizie...mai e timp de remediat. Oricum vreau sa cred ca pe acest forum nu sint oameni ce le este sete de "pocneala" si de birfa de santz.

Cred si sper ca nothingness isi va da seama de "atitudine" si o va regla putzin iar Filu ... despre el ma abtzin sa comentez.

Numai bine tuturor si fiindca mai sint doar 2 zile si ceva din acest an, fie ca 2005 sa ne aduca mai multa intzelepciune si tolerantza tuturor romanilor oriunde ne-am afla.
Reply With Quote
Old 12-29-2004, 07:54 PM
Boema's Avatar
Boema Boema is offline
Moderator
Team Member

Pentru Boborocea: Nu se vrea literatura de forum, se vrea "aria calomniei". Nu-ti place cum suna? Nici mie. Am dat un exemplu de atac la persoana. Deci n-avea cum sa fie de valoare. Atacurile la persoana sunt josnice prin definitie, nu sunt demne, curajoase sau valoroase.

Sau poate ai vrut sa spui ca n-am simtul umorului, ca nu scriu spumos, amuzant? Tot ce se poate, gusturile nu se discuta. Ai dreptul la opinie. Data trecuta ti s-a parut ca am scris prea siropos, iar acum ca am scris prea sec. S-ar putea sa-ti displaca modul cum scriu eu, in general, iarasi este dreptul tau sa-mi critici continutul ideilor sau forma lor, atata vreme cat nu-mi critici persoana. Asta-i tot ce am vrut sa spun.

Pentru Cezar: Nu ai gresit acordand dreptul la replica, pe mine nu ma ingrijoreaza replica, ci atacul la persoana, ma bucur ca ai inteles ce-am vrut sa spun (sigur) si ca nu mi-ai luat-o in nume de rau (sper).
Skill is my luck and courage is my friend.

Dr. George Crabbe (1754-1832)
Reply With Quote
Old 12-29-2004, 09:19 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

Pe mine m-a sedus realmente combinatia Cezar Stratulat + Ave, Caesar, morituri te salutant + perspectiva sumbra asupra forumului. Nu cred ca eu as fi putut elabora o argumentare mai buna, bazata pe calea centrala. Asta pare ca vine ori "din putzul gandirii", ori direct dinspre research, si zau daca vad vreo diferenta majora intre cele doua.
Fapt ce ma duce la o reevaluare a punctului de vedere avut initial. Avusesem in vedere nevoia lui nothingness de a argumenta cele scrise, sa nu le lase fara acoperire. Noi oricum nu stim in ce ape se scalda cei doi, atat individual, cat si impreuna (ce au avut de impartiti in trecut). Insa aici e buba. Boema a descris extrem de viu un astfel de scenariu posibil rezultat din exprimarea fara frau, adica tocmai din incapacitatea noastra de a verifica informatiile furnizate aici.
Ar mai ramane fascinatia trezita oricui de felul de a se exprima propriu lui Filu. Tin minte fascinatia snoaba exercitata asupra mea de jurnalul lui Salvador Dali, aparut de vreo zece ani, pe coperta a IV-a figurand fraza "Diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun". Cred ca si altii produc acelasi efect. Cred ca de asta am facut referire la barfa.
Imaginea balciului oriental, cu blugi, "spreiuri" si "antibeibi" mi-a adus aminte de tigancile din piata Rogerius, care inainte de '90 faceau acelasi lucru. Fireste, se pastreaza proportia intre o piata provinciala si alta metropolitana. Cat despre imaginea proprie Chicago-ului, apare probabil ca si o experienta autobiografica, benigna la urma urmei, poate fi transfigurata, mai bine zis desfigurata, astfel incat sa devina o veritabila "arie a calomniei". Mama, ce combinatie exploziva iese din American lifestyle + European thinking ...

Una peste alta, eu zic ca avertismentul merita atentia. As sugera o intrunire a moderatorilor, avand ca tema initierea unei legi, cum ar zice conu Leonida, "de muraturi" (Boboroceo, esti fericit ?).

Super-califragilistic,
Virag.
Reply With Quote
Old 12-29-2004, 11:25 PM
Junior Member
Bobocel

Ma voi abtine la calomnii, voi pune 'bip' de fiecare data cand voi avea nevoia sa ma exprim asa cum simt. In rest doar voi face cateva punctari, care NU vor fi minciuni si vom vedea din reactia lui filu, bip, daca sunt sau nu calomnii...

CALOMN�E, calomnii, s.f. Afirma�ie mincinoas� �i tenden�ioas� f�cut� cu scopul de a discredita onoarea sau reputa�ia cuiva; def�imare, clevetire. – Din fr. calomnie, lat. calumnia.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules