|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
a fost careva la interviu fara bani in cont ?
Noi nu avem decat vreo 2mii de dolari in cont si evaluarile a 2 imobile.
A trecut careva de interviu cu asa putini bani in cont ? Am citit experientele personale si am vazut ca toti au avut bani in cont. Noi trecem sau nu de interviu in situatia data ? Multumesc anticipat pentru raspuns.
|
||||
|
||||
Recomandari legale
In actele primite de la KCC scrie clar sa nu vindetzi nimic inainte de interviu deci suma pe care o avetzi PLUS evaluarile respective trebuie sa fie mai mult decit suficiente !
|
|||
|
|||
Multumesc Alex
Alex , tu cunosti exact situatia noastra si avem incredere in tine.
Nu o sa vindem nimic pana la interviu , dar ne jenam sa ne ducem la ambasada ca niste sarantoci , care dupa o munca de o viata nu au mai nimic in cont. Ma tot gandesc daca nu ar trebui sa imprumutam o suma mai mare de la cineva si apoi sa o dam inapoi , dar cred ca asta ar bate mai mult la ochi decat daca ne prezentam cu ce avem si ce avem e al nostru , suntem proprietari , nu sunt donatii , cele 2 imobile sunt cumparate de noi de-a lungul vietii. Atat am putut face si atat am facut. Ma framant , ma framant si ma framant si nu vad pe nimeni care sa zica ca s-a dus la interviu fara bani in cont. Oricum , mai avem putin pana la interviu si Dumnezeu cu mila. Sper sa-mi intelegi framantarile. Multumesc pentru raspuns. Doamne ajuta! Doamne ajuta.
|
|||
|
|||
Ruxandra trebuie sa fii mai optimista cand te duci la ambasada. Daca ai cele doua proprietati care valoreaza o suma rezonabila nu-ti face nici o grija. Este ca si cand ai avea bani in cont.
Bafta. |
|
|||
|
|||
Pt. Ruxandra
Cu siguranta vor fi ok si cei 2000USD + evaluarile. Nu te gindi ca ai doar 2000USD ... gindeste-te ca altii n-au nimic. Voi puteti sa spuneti ca astea sint economiile voastre si credeti ca va vor ajuta foarte mult daca plecati.
Despre bani pot sa-ti spun ca si noi am pus si ultimul dolar. Aveam intr-un cont curent 6332,71 USD pe care i-am facut depozit cu 1 luna inainte de interviu. Inainte de interviu cu 2 zile am scos extras de cont pe care l-am prezentat la interviu. D-na Draghici a zimbit cind a vazut suma (6332 USD)... ca omul sarac, am pus si ultimul banut la ciorap . Si sa stii ca-i foarte bine ca-i ai pe cei 2000USD. Impreuna cu evaluarile imobilelor vor face o figura frumoasa la ghiseul de predare al actelor . Pt. imobile sa nu uiti si contractele de vinzare cumparare (original/copie xerox/traducere legalizata). Bafta mare, --alina
|
|||
|
|||
Alina, cei 6332 USD au fost toata dovada voastra a banilor, sau ati mai avut si imobile evaluate? Intreb pt. ca si noi stam f. rau cu banii...
|
|||
|
|||
Pt. SFrangu
Ca suport material am avut:
- banii din cont 6332 USD - evaluare la un apartament (34.000 USD) - un AOS Bafta tuturor, --alina
|
|||
|
|||
Intr-adevar avem nevoie de bafta, Alina, pt. ca noi nu avem, practic, nici o proprietate, doar parintii mei au si ar trebui sa ne dea noua apartamentul lor si sa mute in locul nostru. E drept, casa poate fi cumparata (chiar aveam de gind, in cursul acestui an), e de la Rom Vial (fostul ICRAL). Oricum, situatia nu este prea roz...
|
||||
|
||||
de ce nu ati incercat sa obtineti un affidavit? ar fi de foarte mare ajutor. nu aveti nici o ruda sau un prieten in state?
|
|
||||
|
||||
Schimbare de atitudine
Un sfat pentru totzi boboceii: nu declaratzi stare de asediu cind nici nu vi s-a declarat razboi !
Mai clar: atzi primit instiintzarile acum o saptamana, doua in urma, unii inca cai completatzi la ele. Mai totzi avetzi jumatate de an cel putzin unii pina la interviu si deja declaratzi ca situatzia nu e roza ? Fitzi mai optimisti mai copii ! Au fost altzii in situatzii mai nasoale la doua saptamani inainte de interviu si tot au rezolvat-o ! Nu gasitzi voi solutzii in 150 de zile ? Haida, fruncea sus si privirea inainte ca nu v-a scufundat INCA nimeni corabiile. Anul trecut a fost cineva singur cu 4000$ si aia de imprumut si fara AOS si acuma e bine mersi in state ! Hai sa vad un zimbet larg de la voi acuma si moralul cit mai sus !
Display Modes | |
|
|