|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Din nou listare formulare
Buna!
Ma numesc Hutanu Catalin si sunt din Tecuci(Galati).Am facut o greseala: nu am trimis formularul DS 230 pentru copilul meu de 4ani.Am incercat sa listez din "subiectul" listare formulare si nu am reusit.Cum sa procedez in continuare?Poate cineva sa mi-l trimita la adresa [email protected]?Cu cat se va decala perioada pana la interviu avand in vedere greseala facuta?Am case number 25xxx!Help meeee! |
|
||||
|
||||
FORM DS-230 Part I & II
Salut, stai linistit ...pana la interviu mai este destul...cam 5-6 luni sau mai bine...eu am CN 24xxx...deci nu cred ca se va decala ceva in procesare.
Dar daca totusi ai nevoie de formulare poti sa le iei de aici http://www.visapro.com/Download/Immi...orm-DS-230.pdf. BTW, vezi ca pe forum se gaseste si un loc unde poti afla cum se completeaza corect toate formularele...totul e sa cautzi. Multa bafta...mai vb. ******************************** GOD BLESS AMERICA AND ALL OF US ******************************** |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|