|
|
||||
|
||||
pasii de efectuat
referitor la DV 2004 am trimis prin luna septembrie (anul trecut)
- cand primesc invitatia la interviu ? cu siguranta se va intampla ac. lucru ? - voi primi un plic de la consulat sau de la ambasada ? - se pot consulta online programarile ? - programarile sunt in functie de ID ? daca DA, care este mecanismul ? multumesc |
|
|||
|
|||
Bine ai venit...
...pe acest forum!
O prezentare ar fi binevenita! Ce CN (case number) ai?! Daca vei primi invitatia la interviu?! Mai mult ca sigur. Invitatia se primeste de la KCC(de unde a fost trimis si plicul castigator). Programarile sunt in primul rand dupa cut-off(in februarie este 15600) si apoi in functie cat de repede se proceseaza formularele trimise ca raspuns la plicul castigator. Un sfat...incearca sa citesti subiectele de pe forum...vei gasi multe informatii care iti vor calauzi pasii si gandurile. Oricum e bine ca vrei sa comunici dar vino si tu cu informatii mai multe. Asteptam....
|
||||
|
||||
oare nu e prea tarziu pt a primi invitatia ? deci daca o sa public CaseNo o sa aflu perioada interviului ?
in cazul in care imi schimb si starea civila trebuie sa anunt la KCC DV sau numai in momentul in care ajung la consulat pt interviu ? trebuie anuntata intentia sau dupa ce faptul s-a consumat ? (ma refer la sch. starii civile) daca am trimis deja formularele (asa cum am mai spus si inainte) numai pt mine, cum trebuie sa procedez ca sa ne ia pe amandoi in calcul ? PS. am incercat sa trec si prin mesajele din forum dar se pare ca experientele/sfaturile difera de la caz la caz |
|
||||
|
||||
Cat dureaza intre perioada formulare 1 -> formulare 2
care este perioada de timp dintre momentul trimiterii de catre aplicant a formularelor 1 si pana in mom. primirii formularelor 2 (cele cu invitatia la interviu, samd) ?
|
|
||||
|
||||
Totul depinde de case number-ul tau.
Carmen a intrebat de el dar tu nu ai raspuns. Raspunsurile la intrebarile tale se afla pe acest forum, chiar daca ai scris ca difera de la caz la caz poti sa tragi o concluzie generala. Si eu m-am casatorit dupa extragere si am lansat un subiect " Proaspat casatorit". Daca nu prea ai timp si bani pentru internet ( ceea ce mi se pare absurd) o sa raspund la toate intrebarile tale. |
|
||||
|
||||
Aceleasi sfaturi le am si eu pentru tine: spune-ne care este CN-ul si incearca sa-ti faci timp sa parcurgi macar o parte din intrebarile care si-au aflat raspuns pe acest forum...tu esti un caz fericit;aproape toate nelamuririle au fost ...lamurite in cadrul multor discutii purtate pe aici...Hai ca nu e chiar atat de greu si tine cont de un lucru: MERITA EFORTUL !!!!!!-prietenii stiu de ce ....
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
|
||||
|
||||
CaseNo
CaseNo este 2004EU00012xxx !
ar fi un lucru bun sa le scriu celor de la KCCDV sa-i intreb care este data exacta a interviului ? |
|
||||
|
||||
in sfarsit
E bine Maximus ca in sfarsit te-ai putut prezenta si cu numarul de caz pentru ca astfel ti se pot da mai multe lamuriri.
In primul rand, numarul tau de caz, adica 12xxx este deja curent in ianuarie si teoretic, ar fi trebuit sa ai interviul in ianuarie, astfel cum rezulta de pe site-ul oficial care publica anunturile referitoare la numerele curente, pe care il gasesti la linkul urmator: http://travel.state.gov/visa_bulletin.html , unde se arata ca pentru luna ianuarie sunt curente numerele pana la 15.000: For January, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2004 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number: All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately Region AFRICA: AF 17,700 Except: Ethiopia 15,600, Nigeria 15,400 ASIA: AS 8,150 Except: Bangladesh 4,900 EUROPE: EU 15,000 Except: Albania 13,450 NORTH AMERICA (BAHAMAS): 7 OCEANIA: OC 565 SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN: 1,075 Explicatia faptului ca nu ti-a venit inca invitatia la interviu ar fi faptul ca tu ai trimis foarte tarziu formularele inapoi la KCC, doar in septembrie, asa cum arati tu intr-un alt mesaj, fapt care inseamna ca procesarea cazului tau a inceput mai tarziu(majoritatea a trimis formularele inapoi in iulie iar tu in septembrie). Prin urmare, acest lucru nu inseamna ca au uitat de tine ci doar ca procesarea cazului tau se face mai tarziu decat ar fi fost normal avand in vedere numarul tau de caz. Au mai fost cazuri in care cu numere foarte mici au avut interviul dupa numere mult mai mari(ex. vezi povestea Danielei si a lui Viorel, de aici: http://paginaloteristilor.ro/for...opic.html?t=717 ). Invitatia la interviu vine de la KCC cu 30-60 de zile inainte de data stabilita pentru prezentarea la interviu. Prin urmare, cred ca cel mai bun lucru ar fi sa trimiti un mail celor de la KCC si sa-i intrebi daca actele tale au ajuns, sa le spui ca numarul tau apare ca si curent dar ca tu inca n-ai fost programat si sa-i intrebi cam cand ai avea interviul. Cei de acolo sunt foarte draguti si ne-au raspuns amabil de fiecare data (dar nu foarte repede). Sper ca acum sa te fi lamurit putin in privinta asta. Gianina
|
|||
|
|||
mmm...
...bineinteles ca totul difera de la caz la caz
Dar citeste si selecteaza ce te intereseaza...Liviutz, Biro Stefan...au trecut prin aceeasi situatie, Orest avea aceleasi dileme...incet, incet se rezolva. Daca publici CN afli cu aproximatie(din experienta noastra) cam in ce perioada sa te astepti sa fii programat. Nu e musai sa scriii tot nr(daca vrei sa nu se afle) ci doar primele doua cifre si apoi xxx. Incearca si nu vei avea nimic de pierdut.In plus notifica CN si in clubul in care vezi ca te incadrezi.Iti va fi mult mai usor daca stii sa comunici cu noi. Just
|
||||
|
||||
Maximus bobocelus
Solutzia problemelor tale pe stil american ar suna asha in traducere:
Comunicare, comunicare, comunicare. Cerceteaza INTAI forumul ca sa itzi faci o idee despre cum si ce se comunica, apoi da-ne detaliile tale si apoi vei primi si raspunsuri mai concrete.
Display Modes | |
|
|