![]() |
|
||||
|
||||
![]() In cazul in care gresesti ceva la completarea formularelor (greseli cred minore, de exemplu locurile de munca nu le pui in ordine-" actual"-"etc" ci invers ) este o problema?? Datele de angajare fiind corecte! Si inca ceva -de ce se pune asa mare importanta pe semnatura de pe scrisoarea de aplicare si formulare, pasaport etc.? Eu nu cred ca alticineva pune la loterie pt. tine, si se mai si semneaza?
![]() Inteleg pt. cele ce se marita ulterior. Semnatura in general este aproape identica si nu cred ca D-nul CONSUL se poate lega de faptul ca o semnatura are a liniuta mai lunga si alta mai scurta!! BAFTA MULTA TUTUROR!!! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
formulare corectate ? | Danut | Am cistigat Loteria Vizelor! | 17 | 01-25-2007 09:20 PM |
intrebare completare formulare! | cattalina | Am cistigat Loteria Vizelor! | 8 | 05-23-2006 02:32 PM |
formulare completate in avion? | Pitic | Catre America ! | 11 | 07-18-2004 06:32 PM |
perioada formulare 1 -> formulare 2 | Maximus | Am cistigat Loteria Vizelor! | 5 | 01-13-2004 10:56 AM |
Din nou listare formulare | Catalin | Am cistigat Loteria Vizelor! | 1 | 09-17-2003 02:08 AM |
![]() |