Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Am cistigat Loteria Vizelor!

formulare corectate ?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2004, 05:03 PM
Danut Danut is offline
Junior Member
Bobocel

Default formulare corectate ?

Din emotie si stres am corectat ( cu hartie adeziva ) putin pe formulare , ma refer aici la adresa si la numele de fata .am folosit hartie adeziva care nu se observa aproape deloc, ptr. a scrie corect toate datele chiar daca eram constient ca am putea rata chemarea la interviu.
sper din suflet sa -mi spuneti ca nu mi-am ratat sansa, eu am vrut sa nu trimit datele gresit si de aceea am recurs la aceasta metoda .
Reply With Quote
Old 06-01-2004, 05:18 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default rasp

Poti descarca formularele de pe internet. Daca nu le gasesti, contacteaza-ma pe email si ti le trimit.

[email protected]

Cezar
Reply With Quote
Old 06-01-2004, 05:22 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA

Pai,Danut,tu ai trimis sau nu formularele completate catre KCC ?-nu am prins ideea...

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***

PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU.
Reply With Quote
Old 06-01-2004, 05:49 PM
Ruxandra Ruxandra is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default formulare corectate

Noi am gresit ca nu am completat intai pe formulare trase la xerox dupa cele de la KCC , ca sa invatam cum sa le completam , asa ca ne-am apucat sa completam direct pe formularele din plic si bineinteles am gresit din prima si ne-am speriat.
Am sunat la KCC si am intrebat daca putem sa le downloadam de pe Internet si au zis ca da.
Totusi noi am intrebat si daca putem sa acoperim cu pasta alba si sa scriem peste pasta si au zis ca da si ca orice varianta alegem e buna.
Exista pixuri cu pasta alba speciale , nu-mi vine in minte acum cum se numesc.
Am cumparat pasta si am acoperit greselile si apoi am scris deasupra si le-am trimis asa.
Se vede ca au fost bune , fiindca am primit plicul 2.
E bine sa sunati si voi la KCC sa intrebati , fiindca regulile se schimba de la an la an.
Noi nu am vrut sa luam formulare de pe Internet , fiindca cele primite erau un pic diferite.
Oricum , dupa ce le-am completat ne-am facut copii xerox inainte de a le expedia la KCC si bine am facut , fiindca dupa ce am expediat plicurile am descoperit ca la mine nu scrisesem maiden name , ci scrisesem N/A si inca o greseala , nu-mi mai amintesc si a trebuit sa scriem la KCC sa corectam greselile.
Ne-au raspuns si au zis ca au corectat si ca totul e in regula.
Completati intai pe ciorne si apoi transcrieti pe original , nu faceti ca noi , fiindca la noi cam jumatate din rubrici au fost corectate cu pasta alba si ne-am stresat un an de frica ca ne descalifica.
Bagati bine de seama cum completati.
Eu m-am uitat zilele astea pe copiile de pe documentele din plicul 1 pe care le-am expediat la KCC si mi s-a facut parul maciuca in cap ca am putut fi atat de nesabuiti , totusi toate s-au terminat cu bine , dar cu mult stres.
Nu faceti ca noi !!!
Discutati la KCC, e cel mai bine.
Bafta !
Old 06-02-2004, 07:45 AM
Rodi Rodi is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Quote:
Originally Posted by Mihaela Iacob
Pai,Danut,tu ai trimis sau nu formularele completate catre KCC ?-nu am prins ideea...
ba da , deja sunt trimise . am corectat dar va spun ca nu se observa aproape deloc . cu pasta ar fi fost si mai rau ,hartia pe care am folosit-o a avut aceeasi nuanta . ma rog la Dumnezeu sa fie bine , altceva ce sa mai zic . nu?

va multumesc tuturor ptr. incurajare si ajutor
Reply With Quote
Old 06-02-2004, 07:53 AM
Rodi Rodi is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

revin cu un nou raspuns danut si rodi suntem una si aceeasi fam . numai ca am dat mailul de acasa (danut) si cel de la servici (rodi) . nu vreau sa para nimic suspect , referitor la fam. noastra .avem mare, mare ,nevoie de ajutorul si sprijinul vostru moral

va multumesc inca odata
Reply With Quote
Old 06-05-2004, 04:04 PM
Misoti's Avatar
Misoti Misoti is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Default formulare corectate

Buna prieteni, ma bucur sa va cunosc pe toti aici pe forum, am senzatia ca va cunosc dintotdeauna. Sa va spun ce ma doare si pe mine. De cand am trimis formularele pe 01.06.2004 in fiecare zi mai descopar ca am gresit cate ceva : De ex. la form.DS122 unde era mailing adress am trecut doar adresa mea de email si telefonul.Vor trimite oare plicul2 la adresa pe care au trimis si plicul1 daca nu am completat acolo?
Alta prostie pe care am facut-o este ca am batut la masina formularele si nu a iesit prea frumos si atunci am descarcat formulare de pe net pe care le-am completat pe pc si le-am trimis impreuna cele batute la masina, cu acelasi plic.
Si pentru ca sa fie tacamul complet la midlle name am scris N/A pentru sotul si fiica mea care nu au acest nume.
Poate ma ajuta cineva cu un sfat. Va multumesc.Pe curand.
Reply With Quote
Old 06-06-2004, 06:49 AM
Profesor
Forumo-dependent

Default pentru IsabellaCheva

Si eu am completat si am trimis formulare cu greseli , pe care le-am descoperit ulterior trimiterii plicului 1 la KCC.
Dupa ce am descoperit greselile , am scris e-mail la KCC si am spus ce am gresit si am rugat sa tina seama de corecturi.
Ne-au raspuns si au zis ca vor tine seama de corecturi.
Dupa o luna am retransmis e-mailul cu corecturile si ne-au raspuns , au zis ca au primit deja plicul nostru si ca e in procesare si ca au fost facute corecturile si la ei.
Chestia asta a functionat , dovada ca am primit invitatia le interviu.
Te sfatuiesc sa scrii la [email protected] si sa rogi sa completeze corect ceea ce ai gresit sau ai omis tu.
Cand scrii la KCC , pe linia de subject trebuie sa scrii CN-ul.
Succes !
Old 06-06-2004, 07:36 AM
Profesor
Forumo-dependent

Default pentru IsabellaCheva

Daca pe tine te cheama de exemplu Isabella Maria ,deci ai doua nume de botez , atunci tu ai midlle name si midlle name este Maria,dar daca te cheama numai Isabella , atunci nu ai midlle name.
Cine nu are midlle name scrie in formular N/A , ceea ce mai pe romaneste inseamna "nu este cazul."
Sotul meu are un singur nume de botez , deci la el in rubrica midlle name am scris N/A si vad ca a fost bine , fiindca avem deja invitatia la interviu.
Succes !
Old 06-06-2004, 08:48 AM
DorinTe's Avatar
DorinTe DorinTe is offline
Profesor
Forumo-dependent

Cu toate aceste super-detalii, ma bagati si pe mine in ceata tot mai mult. La "Middle Name", atat la mine cat si la copil am lasat liber, si nu am pus N/A. Credeti ca o fi vre-o problema?

Hai sa despicam firul in patru, ca vad ca asa se practica...

DSP-122 Aici in instructiuni scrie "Clearly print or type all answers in the English language. Answer all questions.". Deci, nici macar nu scrie sa punem "N/A". Mai mult chiar, ar fi ciudat sa scriem la rubrica NAME: Xulescu Daniel N/A pentru ca N/A nu face parte din nume.

DS-230 aici scrie in instructiuni: "Please print or type your answers to all questions. Mark questions that are Not Applicable with "N/A".". Ce inseamna "questions" in acest caz? Fiecare punct sau si subpunctele aferente? Eu am interpretat ca fiecare punct, si nu si subpuctele aferente, pentru ca in scrisoarea de notificare scrie cu majuscule: PLEASE MAKE SURE ALL BLOCKS ARE COMPLETED.

Are cineva alta parere? Eu am trimis deja formularele la KCC. Sa le trimit un email (dupa ce ajung actele) si sa le spun sa treaca ei acolo N/A?

Mai este cineca care are doar un singur prenume, a lasat acolo liber si nu a avut nici o problema?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules