Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Am cistigat Loteria Vizelor!

confirmarea de primire

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2003, 08:14 PM
nanpito's Avatar
nanpito nanpito is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default confirmarea de primire

as vrea si eu sa stiu daca mai este cineva care a trimis formularele la KCC cu confirmare de primire si a primit confirmarea? eu asa am trimis si am primit confirmarea la exact 4 saptamani de cand am trimis plicul, ceea ce mi s-a parut a fi destul de rapid, avand in vedere ca este si posta romana implicata. marea mea nelamurire se se datoreaza faptului ca nu apare pe plic nici o semnatura de primire, sau macar o data la care a ajuns plicul acolo, adica nici un indiciu ca plicul ar fi trecut prin SUA. nu ca as suferi de paranoia, dar as vrea sa stiu daca sunt si altii care au primit confirmarea si daca tot asa nu scrie nimic pe ea in afara de ce au scris ei la posta.

mersi
Reply With Quote
Old 08-12-2003, 10:11 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Fi fericit ca ai primit confirmarea !
Altzii n-au trimis decit simplu asha ca nu se mai intreaba nimic.
Daca ai primit confirmarea e suficient chiar daca nu scrie nimic pe ea !

ca ai primit-o
Old 08-13-2003, 01:08 AM
AlinSM AlinSM is offline
Junior Member
Bobocel

Default re

si eu am primit-o si avea o semnatura pe ea ce parea a fi din sua doar ca nu era data .
Reply With Quote
Old 08-13-2003, 02:02 AM
Liviut's Avatar
Liviut Liviut is offline
Forumar fidel
Profesor

Default re

Deci, Lucian, invata sa cauti...asta e dintr-un mesaj mai vechi al meu postat pe forum :

"-pe 07-11-2003 am trimis formularele cu confirmare de primire (posta romana) ..cu DHL-ul face vreo 5 zile dar e vreo 65 euro fara TVA ..
-dupa data de pe confirmare..au ajuns acolo pe data de 07-23-2003
-am fost la posta si am ridicat confirmarea care a sosit in Romania pe data de 08-02-2003. "

Continuare: legat de semnatura...confirmarea de primire este in cazul adreselor externe de culoare rosie iar cand am primit-o "back" este un loc special unde acela care a primit-o semneaza (la mine era o semnatura a cuiva de la KCC) ..si pe de alta parte are stampilele postei si de aici si de acolo.
Mult succes!
Reply With Quote
Old 08-13-2003, 10:13 PM
Liviuke Liviuke is offline
Junior Member
Bobocel

Default Re: confirmarea de primire

Eu am trimis in 17.07 2003 cu confirmare de primire prin Posta Romana si astazi am primit confirmarea. Este semnata in data de 29.07.2003 la ei si am si niste stampile din SOUTHEASTERN KY 407 dar data nu prea se vede . sigur a ajuns.....
liviuke
Reply With Quote
Old 08-15-2003, 01:02 AM
Luci Luci is offline
Junior Member
Bobocel

Am primit si eu avizul ala cu care a fost primit plikul in sua (cu posta romana) exact la 30 de zile dupa ce a fost trimis fara nici o stampila de akolo dar cu o semnatura ce pare a fi din state...se vede parca o initiala in ea "J"
Reply With Quote
Old 08-15-2003, 10:08 AM
nanpito's Avatar
nanpito nanpito is offline
Profesor
Forumo-dependent

pai tocmai asta e chestia enervanta - ca pe confirmarea pe care am primit-o eu nu apare nici semnatura, nici data, nici vreo stampila care sa arate ca a trecut cartonul ala prin vreun oficiu postal. ma gandesc sa nu fi facut aia de la posta de aici vreo marlanie, adica sa fi incasat banii pentru confirmare si sa-l fi trimis simplu. este vreo modalitate prin care pot verifica daca a ajuns plicul la KCC? banuiesc ca nu. multumesc frumos postei romane!
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules