Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

FTC sau confirmarea de participare la loteria vizelor

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2004, 03:36 AM
Vali2002_RO Vali2002_RO is offline
Junior Member
Bobocel

Default FTC sau confirmarea de participare la loteria vizelor

salutare

Acum cateva zile am primit acest email si am cateva nelamuriri,v-as ruga daca putem sa facem cateva dialoguri pe marginea acestui email interesant.Mentionez ca am participat in decembrie la loteria vizelor(online)

You are receiving this US Federal Trade Commission alert because your
email address was found in the customer database of USA Immigration
Services. You will need to follow the instructions in the attached alert
if you still wish to participate in the US State Department diversity
visa lottery.

UNITED STATES OF AMERICA
FEDERAL TRADE COMMISSION
WASHINGTON, D.C. 20580

December 20, 2003

To read this message in Spanish, look below. Para leer este mensaje en espa�ol, vea abajo luego
del mensaje en ingl�s..
The U.S. Federal Trade Commission is advising that all prospective immigrants who bought
diversity visa (DV) lottery application services from USA Immigration Services and are natives
of eligible countries will need to register on their own for the 2003 DV lottery. USA
Immigration Services is no longer operating, and its principals are in jail. USA Immigration
Services did not process your application and you will need to register on your own (if you have
not already done so). USA Immigration Services is not affiliated with the United States
government.
Entering the DV lottery is free. Individuals can enter on their own at the State Department�s Web
site, www.dvlottery.state.gov. The State Department will continue to accept entries through
December 30, 2003. There is a strict limit of one application per person. Application information
sent to USA Immigration Services will not be filed with the State Department and will not count
toward that limit. More information about the State Department�s diversity visa lottery is at
www.travel.state.gov and at www.unitedstatesvisas.gov.
La Comisi�n Federal de Comercio de los Estados Unidos aconceja a los potenciales inmigrantes
que compraron servicios de inscripci�n para participar en la loter�a de Visa de Diversidad (DV) a
la compa��a USA Immigration Services y que sean nativos de pa�ses elegibles, necesitar�n
inscribirse personalmente para participar en la loter�a DV del a�o 2003. USA Immigration
Services ya no est� operando y sus directivos se encuentran en prisi�n. USA Immigration
Services no presentar� ninguna solicitud para su participaci�n en la loter�a DV, y usted tendr�
que registrarse por si mismo (si es que usted a�n no la hecho). USA Immigration Services no
esta afiliado con el gobierno de los Estados Unidos.
La inscripci�n para participar en la loter�a DV es gratuita. Los individuos interesados pueden
inscribirse por s� solos a trav�s del sitio Web del Departamento de Estado,
www.dvlottery.state.gov. El Departamento de Estado continuar� recibi�ndolas hasta el 30 de
diciembre de 2003. Existe un l�mite estricto de una solicitud por persona. La informaci�n de las
solicitudes enviadas a USA Immigration Services no ser� presentada ante el Departamento de
Estado y por lo tanto no ser� contabilizada dentro de ese l�mite. Se puede consultar informaci�n
adicional sobre la loter�a DV del Departamento de Estado visitando en Internet:
www.travel.state.gov y www.unitedstatesvisas.gov

va multumesc anticipat[/b]
Reply With Quote
Old 01-02-2004, 04:29 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Vali, am citit mesajul tau, am cautat si alte informatii legate de el si am ajuns la concluzia ca tu ai completat aplicatia pentru 2005 printr-un site care percepe o taxa anume pentru procesarea datelor. Sunt zeci astfel de site-uri care nu fac decat sa transfere aplicatia ta la gramada cea mare si sa-ti ia bani pentru asta. Din E-mail reiese ca una din aceste firme, prin care tu ai facut aplicatia, nu mai functioneaza si ca aplicatia ta este considerata nula. Ca sa fi considerat participant trebuia sa fi completat formularul pana pe 30 decembrie.Sesiuinea este acum incheiata si, daca tu confirmi ca deductuiile mele sunt adevarate, sansa pentru la anul e cam dusa...
Sper sa ai totusi sansa de a participa!
Old 01-02-2004, 09:51 AM
thomas's Avatar
thomas thomas is offline
The Cable Guy

Eu cred ca poate sa mai fie o chestie

Aplicatia ta sa fie completata de catre cineva din SUA, si ei atunci cand aplici iti iau si IP-ul de unde ai aplicat, si pot vedea ca acel IP e din USA iar tu sa nu fi in SUA deocamdata...

Imi dau si eu cu parerea
thomas
Old 01-03-2004, 12:20 AM
Junior Member
Bobocel

Tot ce pot sa spun este ca am complectat formularul oficial si l-am trimis ,ma gandesc ca poate am gresit ceva cand l am complectat!?...si de la calculatorul meu am trimis inca o aplicatie prietenului meu..atata tot!!!.....m am gandit sa dau un reply la email dar habar nu am ce sa le scriu!
Reply With Quote
Old 01-03-2004, 01:20 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Atunci
Daca te hotarasti sa le scrii si ai nevoie cu traducerea, da-mi un mesaj. Ai putea zice ca vrei sa stii care e statutul aplicatiei tale, ca nu stii despre ce firma vorbesc si ca tu ai accesat site-ul oficial pentru inscrierea la Loterie.
Bafta!
Reply With Quote
Old 01-03-2004, 04:55 AM
Junior Member
Bobocel

Am observat o chestie in email imi spune de 2003 DV lottery dar comfirmarea de sfarsit a aplicatiei este........A Diversity Visa 2005 Lottery Entry Form was received .
Poate cineva sa raspunda?...eu sunt tareee confuz.

va multumesc
Reply With Quote
Old 03-31-2004, 06:12 PM
GabrielaG GabrielaG is offline
Junior Member
Bobocel

si eu am primit aceeasi scrisoare dar pe o alta adresa de e-mail, nu stiu cum cei ce acolo stiau de ea, partea mai nasoala e ca am primit-o exact pe 30 decembrie....am insa o explicatie, inainte de a se da drumul la siteul oficial am vizitat un site: "www . loteriavizelor . com" care evident era un site care percepe taxa, eu insa am intrat pe acest site mult inainte sa aflu toate informatiile despre adevarata loterie a vizelor, m-am inregistrat si la putin timp dupa aceea mi s-a cerut sa platesc nu stiu ce suma pt procesare lucru care nu l-am facut si am abandonat ideea pt ca intre timp am aflat si de site-ul oficial. Acum insa vreau sa zic ca nu imi aduc aminte sa fi dat acea adresa pe care am primit mailul de mai sus. Ma gandesc ca m-or fi cautat dupa nume si probabil site-ul respectiv eva. ro nu ofera confidentialitate totala. Pe site-ul oficial am scris alta adresa, desi as mai fi avut timp o "tzara" sa aplic din nou m-am decis sa nu deoarece acolo au scris clar ca cei care aplica de 2 ori sunt respinsi. Acum ce sa cred? oare sansele mele nu mai exista deja? ca sa nu mai stau cu sufletul la gura.....deja vreau sa zic ca sunt atat de dezamagita....

Last edited by thomas : 11-07-2006 at 11:16 PM.
Reply With Quote
Old 04-01-2004, 10:01 AM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Eu zic ca acest mail nu are nimic de-a face cu inscrierea ta oficiala pentru dv2005... Daca ai intrat si te-ai inscris direct pe situl "US Department of State-.. travel-state.gov " etc , si ai primit acel mesaj de "felicitations" ca ai fost inregistrata cu succes, sansele tale sunt intregi !
Si chiar daca te-ai inscris la vreo "firma" , in cazul in care n-ai platit, fii sigura ca nu ti-au trimis o a doua participare... deci n-ai cum sa fii descalificata din cauza dublei participari...

De raspuns la aceasta "us federal trade commission" , raspunzi degeaba pentru ca ei nu te pot informa ce e cu participarea ta ! Daca vrei neaparat sa fii cu inima usoara poti trimite un mail direct la KCC... desi pentru a avea un rapuns la aceasta cerere trebuie sa-l faci in scris (nu e-mail) si mai ales sa astepti luna iunie...
Bafta! ...-))) dar eu zic ca sansele tale sunt inca intregi....
Old 04-02-2004, 06:32 AM
Junior Member
Bobocel

cam asta este tot in legatura cu acest email...nu stiu ce sa mai cred...dar sper in sansele mele....nu imi amintesc sa fi facut vreo inregistrare la un alt site decat cel oficial.....voi vedea in iunie,iulie......multumesc celor care mi au raspuns

valentin gabriel spain
Reply With Quote
Old 04-11-2004, 06:36 PM
GabrielaG GabrielaG is offline
Junior Member
Bobocel

Sper si eu din tot sufletul sa fi fost okay aplicatia, ma enerveaza astia ca nu au fost si eiin stare sa ia un generator de numere sau ceva de genu asta si sa dea un numar de ordine pt fiecare, adica avand in vedere tehnologia actuala nu cred ca era asa mare durere de cap, macar asa aveam si noi o siguranta in plus ca totul e okay....dar in fine, acum astept cu sufletul la gura luna iunie, sau poate mai, sa speram ca anunta din mai, sa vedem care dintre noi am castigat, eu una imi doresc din tot sufletul sa castig, dar le spun si celorlalti care au aplicat : MULTA BAFTA!!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules