|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
mi-a venit confirmarea de primire
Da, mi-a venit si mie ieri confirmarea de primire.
Am trimis plicul pe 31 Mai 2004, iar confirmarea a venit pe 23 Iunie 2004. |
|
||||
|
||||
Considera-te norocos, pentru celor de la KCC nu prea le place sa semneze de primire... mai ales pentru cele expediate din US.
Dar cele trimise de aici au un tracking number si poti vedea confirmarea online. |
|
||||
|
||||
Cristi, tu prin ce serviciu ai trimis plicul?
|
||||
|
||||
Am trimis prin posta normala cu confirmare de primire. M-a costat 160.000 lei.
|
|
||||
|
||||
Si eu tot asa am trimis-o, pe 7 iunie, si inca nu am primit confirmarea de primire, iar Shaguna, care a fost atit de amabil si a sunat la KCC pt. mine, mi-a zis ca inca nu ar fi primit-o! Iar pe mine m-a costat 190.000 lei (nu stiu de ce, probabil plicul meu era mai gros?!?).
|
||||
|
||||
Dupa calcule - luind ca reper cazul tau - ar mai trebui sa astept inca aprox. 1 saptamina, nu?
|
||||
|
||||
Dragilor,
faceti-ma sa inteleg : cum adica 160.000 sau 190.000 lei? atat ati platit ? nu pot sa cred aceleasi servicii tot cu confirmare de primire a costat 2.900.000 lei unde e diferenta si daca e reala atunci sigur m-am inselat am trimis cu "dhl" retoric ma intreb? asa diferenta de pret intre posta romana si DHL? multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra caius |
|
||||
|
||||
Pai normal daca ai trimis cu DHL.
Plicul tau a ajuns in 2 zile, nu in 10. Pentru asta ai platit in plus. Daca mergi cu intercity-ul dai mai multi bani decat la personal clasa a 2-a. Cu personalul ajungi mai tarziu, dar pana la urma tot ajungi Ar mai fi si siguranta expedierii. Eu am trimis prin EMS. Am dat 1.020.000 si a facut mai putin de 2 zile de la Kennedy aeroport pana in Williamsburg, Kentucky.In total cam 5 zile din Romania.
|
||||
|
||||
Quote:
Nu stiu exact cat face pana in USA, nici tipa de la ghiseul de la posta n-a stiut sa-mi zica exact. Mie zis intre 1 si 2 saptamani. Probabil conteaza ziua in care pui scrisoarea, poate chiar si ora. Insa cred ca o sa ajunga toate pana la urma, doar un ghinion prea mare sa ai sa se piarda pe drum. Cristi |
|
||||
|
||||
As dori sa atentionez pe toata lumea sa nu dispere daca nu primeste confirmare chiar pe Track and Confirm cu DHL din Ro sau USPS de aici sau cum se cheama, poate ca plicul sa fi ajuns de mult dar informatia n-a fost pusa la curent ("updated") eu am patit asa in luna mai cu un plic f important pe care l-am pus FEDEX spre Bucuresti si n-am primit confirmare online deloc vreo doua saptamani cand cautam pe Track and Confirm, mi-l dadea de negasit, pana la urma am sunat la Bucuresti si ajunsese in 3 zile... deci mai fac semi-erori si americanii...
Display Modes | |
|
|