Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Clubul 'incepatorilor'

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2004, 11:35 PM
Justinia's Avatar
Justinia Justinia is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Clubul 'incepatorilor'

Heya ptr toti!

Vreau sa deschid acest topic ptr toti cei care nu au aplicat inca la loterie dar au de gand sa o faca in viitoarea sesiune de aplicatie.
Nu stiu daca se mai gaseste inca un topic de acest gen, am tot citit si citit, sper sa nu-l fi sarit...! Daca exista ... regret ca n-am citit forumul din scoarzta in scoarzta , cum zicea cineva de pe forum,....daca nu exista...well, cu atat mai bine!

Mi-ar placea sa am consimtamantul tuturor ...dar daca nu se poate am sa inteleg si am sa revin cu un topic dupa ce voi primi plicul 1

In cazul in care acest topic este acceptat, mi-as dori ca toti cei care vor sa aplice ptr DV 2006 sa se faca cunoscuti aici...sa stim care, cine suntem.

Sper sa am acordul vostru.
Multumesc!
Roxie
Reply With Quote
Old 07-02-2004, 11:54 PM
Justinia's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Default Roxie

Incep eu prin a ma face cunoscuta :

Ma numesc Roxana, am 27 de ani, am absolvit in februarie 2004 facultatea de 'management financiar - contabil si administrativ' si nu vreau sa ma opresc aici.
Nu ma consider o persoana norocoasa, de aceea de-a lungul acestor ani nu mi-am dat interesul ptr a aplica la loterie. Nu am prea castigat la viata mea mai nimik, si n-am vrut sa ma bazez pe noroc. De aceea am cautat sa ajung altfel in State [ ptr ca dorinta asta mi-a patruns in sange de cativa ani] asa ca , am asteptat sa termin facultatea ptr a putea aplica la facultati in State, in vederea continuarii studiilor.

Traiasca World Wide Webul...ptr ca datorita 'lui' , am putut afla de acest forum, v-am putut cunoaste, v-am putut citi experientele, si...desi sunt noua , doar de cateva zile, va pot marturisi ca pe unii dintre voi, ii cunosc deja, datorita mesajelor lor si experientelor povestite aici, pe forum.

Datorita voua, am inceput sa sper si sa-mi imaginez ca as putea fi o norocoasa castigatoare, de aceea va spun: voi ajunge in State , la voi, no matter what ... fie prin loterie[ ceea ce ar fi minunat] , fie cu viza de student...de mine insa, nu scapati!

Sper sa-mi acceptati topicul

Va pe toti!
Reply With Quote
Old 07-05-2004, 12:06 AM
Adriana F's Avatar
Adriana F Adriana F is offline
Junior Member
Bobocel

Roxie, eu am sa ma inscriu in clubul tau ca incepatoare, adica bobocel in acest forum, m-am inscris doar la 2 zile dupa ce te-ai inscris si tu. De aplicat insa am aplicat pt. DV 2005, pt. prima oara, si desi nu ma asteptam sa am norocul de a castiga din prima, totusi sunt atat de mahnita ca plicul 1 nu mai soseste... dar inca mai sper... Daca nu, atunci LET'S GO FOR 2006 !!!
Old 07-22-2004, 02:03 PM
Monna3 Monna3 is offline
Membru
Invatzacel

Buna la toti!!!
Sunt Monica, am 22 ani si... imi pare foarte rau ca nu am trimis si eu pt DV2005 desi am avut posibilitatea (de fapt am vrut sa ma inscriu dar am tot amanat pana a trecut perioada de inscrieri).
Am o prietena care a primit plicul 1 cam cu o luna inainte si e foarte fericita.
Abia astept sa inceapa inscrierile pt DV2006...cu siguranta ma voi inscrie.
V-am pupat.
Reply With Quote
Old 07-26-2004, 10:13 PM
Casiana Casiana is offline
Membru
Invatzacel

Salut la toata lumea!
Pot sa ma inscriu si eu in club?Eu sunt noua de tot pe aici...abia m-am inscris in forum...vreau sa aplic si eu la DV2006...poate poate
Bafta la toti!
Reply With Quote
Old 07-27-2004, 10:37 PM
Justinia's Avatar
Profesor
Forumo-dependent

Welcome 2 the klub

Bafta tuturor!
Reply With Quote
Old 07-28-2004, 05:07 AM
Casiana Casiana is offline
Membru
Invatzacel

Mersi Roxie...dea Domnul ca la anul pe timpul asta sa zicem toti...welcom in clubul castigatorilor
Reply With Quote
Old 07-29-2004, 01:40 PM
Monna3 Monna3 is offline
Membru
Invatzacel

Mersi Roxie...
Si asa cum zicea si Casiana...sa dea Domnul ca la anu' pe vremea asta sa fim si noi in clubul castigatorilor si sa ne intalnim cu bine in America.
V-am pupat...
Reply With Quote
Old 08-06-2004, 03:34 AM
Dobitza's Avatar
Dobitza Dobitza is offline
Membru
Invatzacel

Default Newbie

Salutare la toata lumea!!!
Am descoperit de cateva zile acest forum si din cate am apucat sa citesc vreau sa spun ca mi se pare extraordinar, si de fiecare data cand intru pe internet citesc cat pot de mult. Vreau sa va felicit pe toti cei care fac forumul acesta atat de frumos si bine inzestrat cu foarte multe informatii.
Unul din motivele pentru care scriu la acest subiect este pentru ca ma consider si eu o incepatoare, chiar daca am aplicat pt 2005 si nu am castigat, voi participa si pentru 2006, iar al doilea motiv e pentru ca vreau sa ma prezint ca sa ma intregez si eu mai usor printre voi.
Ma numesc Gabriela si sunt din Constanta, am 21 de ani si jumatate, sunt studenta la Inginerie, iar anul viitor dau licenta. Si eu, de fapt noi (eu si mult iubitul meu viitor sot) ca si multi altii am ales calea emigrarii datorita unor nemultumiri mai mult sau mai putin fondate, insa in principal pentru a asigura un viitor mai bun copiilor nostrii. Momentan nu ne ramane decat sa speram ca vom castiga la DV2006, deoarece consideram noi ca e singura solutie legala de a emigra.
Celor care vor participa in 2006 va doresc bafta, de asemenea celor care au castigat bafta la interviu, iar celorlalti le multumesc ca fac posibila existenta acestui forum!
Old 08-09-2004, 08:15 AM
Ioana's Avatar
Ioana Ioana is offline
Junior Member
Bobocel

Vreau sa fac parte si eu din clubul incepatorilor , desi m-am inscris un pic mai devreme pe acest forum sunt ca si voi tot bobocel.
Despre mine ce sa va spun, am 25 de ani am aplicat prima oara anul trecut impreuna cu sotul meu, nu am castigat , dar viata merge inainte iar speranta nu moare niciodata. Felicitari celor care au castigat anul acesta si multa bafta celor care aplica pt 2006.
Ce ziceti, ma primiti?
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules