|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
Sabina si Mihai - New York - 2003
Salut !
In sfarsit dupa o asteptare de 1 an am avut si noi interviul.Tot ceea ce putem spune de la bun inceput este ca a fost super o.k., lejer si cu mult mai putin stresant decat ne-am inchipuit. Am fost programati pentru ora 8.00, dar doar la 8.30 am fost lasati sa intram in sala. Dupa 1 ora si jumatate de asteptat(in final asta a fost singurul stres- asteptarea) la ora 10 si ceva am fost chemati la ghiseul 5, unde lucrurile au mers foarte rapid , am predat actele in ordinea ceruta, am platit taxa si a venit a doua tura de asteptare, pentru interviul cu consulul. Dupa cam o jumatate de ora, am ajuns in fata consulului care zambind non stop ne-a pus mult mai putine intrebari decat ne-am fi asteptat. Noi ne-am casatorit dupa ce sotia mea a aflat ca a castigat si pe langa asta ea nu a si-a schimbat numele, dar despre dovezile cu privire la relatia noastra s-a vorbit foarte putin. Cele cateva zeci de poze si vizele din pasapoartele noastre care aratau ca am iesit in din tara impreuna in ultimii 4 ani au fost suficiente, consulul a intrebat doar cine a facut propunerea de casatorie si de ce. Despre banii din cont nu am fost intrebati nimic, iar despre sponsor am fost intrebati doar despre legatura noastra cu el. Ultima intrebare a fost despre ocupatiile noastre. CONCLUZIA NOASTRA: Noi ne-am stresat foarte mult, mai ales dupa ce am vazut unele mesaje de pe site, in care se vorbea despre adevarate "interogatorii". Nu stim care au fost problemele celor care au fost chestionati mai dur, dar in cazul nostru interviul a fost ceva super lejer. Bafta tuturor care mai au interviuri si aveti incredere in voi ! Noi plecam in New York, mai sunt loteristi pe acolo?
Display Modes | |
|
|