Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-30-2003, 07:40 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Laura si Mihai - Las Vegas - 2003

Am cistigat .....fara affidavit !

Astazi 3 OCTOMBRIE 2002, eu si sotia mea am reusit sa facem un pas important in viata noastra. Deoarece vrem sa ajutam cit mai multe persoane o sa va spunem cum a decurs totul:
La 8 am intrat in Ambasada dupa care am stat in sala de asteptare pina la 8.45 dupa care am fost chemati la ghiseul nr.5 unde o fata tinara ne-a cerut actele:2 poze + pasaport de fiecare (fara copie), certificat de nastere + copie (fara traducere legalizata deoarece noile certificate sint si in engleza), certificatul de casatorie + copie (din nou fara traducere si fara sa legalizam nimic), cazierul + traducerea legalizata, diplomele de studii cu traducerea legalizata, analizele,iar in final dovada financiara (noi am avut 5.000$ pt.fiecare in cecuri de calatorie pt. care am avut traduceri legalizate).
Deorece sotia a cistigat, diplomele mele nu au fost primite, doar am discutat pe tema experientei profesionale (au fost multumiti aflind ca am lucrat afara).

SFATURI IMPORTANTE:
ZIMBITI TOT TIMPUL, SPUNETI-I FETEI DE LA GHISEU CIT MAI MULTE LUCRURI DESPRE EXPERIENTA DV. STUDII,CURSURI PE CARE LE-ATI ABSOLVIT CIT SI DESPRE CE VE-TI FACE ACOLO, UNDE VE-TI STA, CIT COSTA, CA STITI UNDE SA VA DUCETI (BIROU SSN, BANCA PT. SCHIMBAT BANII......).
Este ffffffffff. important sa o informati despre asta deoarece EA va vorbi cu consulul si Noi am facut asta (in momentul in care am ajuns la consul-ghiseul 4- ne-a pus sa juram imediat fara a mai pierde timpul).
In acest timp chiar ne-a recomandat unde sa ne ducem si a fost incintat de noi (de meseriile noastre si este fff amabil dar nu si prost).
Deci dupa ce am dat toate actele la ghiseul 5 am fost trimis la caserie unde am platit 870$ ($435 pt.o persoana) unde o bacnota de 50$ mi-a fost returnata deoarece era putin mai stearsa, asa ca ATENTIE citi bani aveti luati de rezerva.
Dupa asta am dus hirtia inapoi si am stat inca 20-30 min.pina cind am fost chemati la consul ghiseul-4 care cum v-am spus a fost ffff. scurt si totul o.k.(cam 10 min) dar v-am spus ca trebuie sa vorbiti cu fata de la primul ghiseu cit mai mult-in acelasi timp cind noi eram la el fata aceea vorbea cu el si il informa despre dosarul nostru si despre ceea ce i-am spus noi.
Asa ca daca nu vorbiti pierdeti enorm nimeni nu stie daca a-ti facut anumite cursuri daca nu vorbiti.
Acum asteptam sa se faca timpul(ora 16) si mergem sa ne luam vizele.
Deoarece noi am vindut tot o sa scriem cam rar dar promit ca atunci cind o sa-mi cumpar un calculator o sa fac tot posibilul sa scriu si sa va dau cit mai multe sfaturi.
Multumim lui ALEX4YOU pt. sfaturile cu cecurile de calatorie si pt. acest minunat site.
O sa incercam sa va ajutam si promitem ca nu ne vom face ca nu mai sintem Romani.

NOI SINTEM SI VOM MURI ROMANI

Cu drag de la Mihai&Laura

BAFTA TUTUROR

One Love, One Mission, ONE.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules