Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Am ajuns in America ! > Despre cetatzenie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2007, 09:43 PM
pvf pvf is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Default Rezident dar...Job in afara USA

Salut,
Ma incred in capacitatea vostra de ma intelege. Stiu ca sunt postate mai multe pareri despre lucrul in afara USA pe timpul celor 5 ani de rezidenta dar sunt presat de timp si nu gasesc aceste postari. Nici prin Search nu reusesc.

Problema mea este urmatoarea: compania la care lucrez
(americana) cauta personal intern pentru Germania. Pe baza experientei si pregatiri ma incadrez in cerintele lor. Deja am aplicat pt. acest job si am sanse sa-l obtin, avand in vedere ca americanii nu se inghesuie sa lucreze overeas.

Intrebare: imi este afectat statutul de rezident permanent? Va rog spuneti-mi caile, metode.... sau dati-mi linkurile cu postarile anterioare pe aceasta tema. As aprecia daca cei ce lucreaza in afara USA si sunt in situatia mea ar da sfaturi...
Old 02-27-2007, 11:28 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Centura neagra la sapat
Team Member

Eu zic ca este un motiv suficient de puternic pentru a pune problema la modul serios cu angajatorul. Resursele sale informationale si de actiune legala sunt infinit superioare celor pe care le avem noi la dispozitie. Ca sa nu mai spun ca de pe urma experientei tale vor putea beneficia apoi si altii care vor trece prin aceeasi experienta.

Momentan, problema poate fi rezolvata temporar prin aplicarea pentru re-entry permit, care-ti garanteaza reintrarea ca rezident pe teritoriul USA pana la doi ani. Problema este ca in ce priveste continuitatea rezidentei pentru aplicarea la cetatenie, ea va fi afectata, cu exceptia cazului in care ai fi detasat in afara USA de o autoritate federala, gen Army etc, caz in care nu ar conta, cat timp ai lucra pentru aceasta.
Old 02-28-2007, 11:07 AM
msim msim is offline
Forumar fidel
Loterist informat

http://answers.yahoo.com/question/in...9104953AANaShY

este singurulraspuns pe care l-am primit la aceeasi intrebare.
Reply With Quote
Old 03-01-2007, 06:31 AM
Bibicu' Bibicu' is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Default Fugi...nu mai sta!

Du-te varule la Immigration si te intereseaza. Oricum, in cel mai rau caz, vii odata pe an inapoi aici sa ai o intrare, si apoi te cari inapoi la munca in europa...totul e posibil....fara frica....dar bine informat, de la sursa,e cea mai buna solutie...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules