![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Cat timp poate lipsi un castigator al loteriei de pe teritoriul USA fara a avea problele la intoarcere?Multumesc.Sanda
|
|
||||
|
||||
![]() Daca este rezident permanent si este in posesia green card-ului deja, nu poate lipsi mai mult de 6 luni intr-un an. Pare-mi-se ca singul motiv sub care se poate prelungi sederea in afara teritoriul SUA este cel medical.
|
|
||||
|
||||
![]() Pana la 6 luni poate lipsi fara a face nimic in prealabil. Adica pleaca si revine dupa 5 luni si 29 de zile. Daca merge la INS inainte de asta si cere un Re-entry permit, sau merge la ambasada tarii in care pleaca, poate lipsi pana la un an de zile, numai ca atunci se schimba conditiile pentru obtinerea cetateniei.
Daca este angajat de o companie americana pentru a lucra in alta tara sau este trimis de armata americana in alta tara, poate sta mai mult de un an de zile, timp in care este platit isi plateste la randul lui taxele fata de IRS. Succes !
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"Prietenii" ma dau afara, cum imi recuperez SSN-ul | Oana | Primii pasi | 15 | 05-18-2006 11:14 AM |
Viza turistica refuzata fara nici un motiv plauzibil | Figo | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 43 | 11-16-2005 07:46 AM |
Taxe vamale romanesti - info pentru rezidentzii permanentzi | Cezar | Intre doua lumi - despre repatriere | 7 | 11-03-2004 03:45 PM |
Regimul vamal asa cum ne intereseaza pe noi ca si calatori. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 01-14-2004 06:36 PM |
![]() |