![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Salut Alex si tuturor forumistilor,
Am cateva intrebari la obiect pentru voi, cei mai informati : 1. Care este procedura prin care un rezident canadian ar putea sa lucreze in State ? 2. Experienta canadiana este recunoscuta in SUA ? 3. Dar o diploma de " graduate studies " obtinuta in Canada, care completeaza studiile " undergraduate " din Romania ? Este recunoscuta fara sa mai faci nu stiu ce echivalari ? Va multumesc anticipat, bodo |
|
||||
|
||||
![]() Avem aici in Phila pe cineva venit din Canada cu contract de munca pe care ai putea intreba deci scrie pe adresa [email protected] si zici ca o ai de la mine !
Bafta maxima !
|
|||
|
|||
![]() Multumesc Alex pt promptitudine. Insa te rog, poti verifica daca adresa este corecta sau valida ? Pt ca :
" Message from yahoo.com. Unable to deliver message to the following address(es). <[email protected]>: 64.156.215.6 failed after I sent the message. Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account ([email protected]) [-5] - mta236.mail.scd.yahoo.com " Multumesc, bodo |
|
||||
|
||||
![]() Incearca pe yahoo.ca !
|
|||
|
|||
![]() Multumesc Alex, am reusit sa iau legatura cu persoana care mi-a si raspuns !
bodo |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Viza munca USA - Cum o poate obtine un Rezident Canadian? | Canadianu | Mica publicitate - oferte si cereri | 4 | 04-30-2007 11:08 AM |
Intrebare: Asigurare de sanatate la sosirea in State ... ? | Cristyle | Primii pasi | 4 | 12-02-2003 11:52 PM |
Official Law of the U.S. that establishes the GC Lotttery | Dandy | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-19-2003 07:58 AM |
Ilegal in state dar cistigator la DV2003. | Alex4you | Am cistigat Loteria Vizelor! | 5 | 08-06-2003 06:43 AM |
Formularul DS-230, partile I si II | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 07-24-2003 08:17 PM |
![]() |