Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > S-E SUA

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2012, 10:22 PM
Corina M Corina M is online now
Forumar fidel
Profesor

Quote:
Originally Posted by mad_max View Post
Pai sansele sunt destul de mari sa ne cunoastem....ca daca locatia alesa de voi este zona asta MIami....
Cand planuiti sa ajungeti aici?
Am luat bilete de avion pentru 28 martie, dar am intrat deja in febra plecarii
Nu prea stim cate amintiri ne intra in doua bagaje, nu stim cum e mai bine sa facem cu domiciliul de aici, am citit ca ar fi mai bine sa renuntam la buletine cand iesim din tara, nu stim cum e mai bine sa ne transferam banii acolo, probabil ca ne vom pastra conturile la citibank de aici si apoi poate reusim sa ne facem conturi tot la citibank acolo, nu stim daca reusim sa ne vindem tot ce avem pe aici pana sa plecam, casa, masina, etc. ... nu stim cum va fi acolo... nu stim nimic ... Dar avem doar un gand si o dorinta de a reusi.
10/15/12 Medical visit at Regina Maria
10/16/12 Interview at US Embassy, Bucharest.
03/28/13 Entry in US & get the permanent resident status.
Reply With Quote
Old 12-17-2012, 04:30 PM
mad_max's Avatar
mad_max mad_max is offline
Membru
Invatzacel

Quote:
Originally Posted by Corina M View Post
Am luat bilete de avion pentru 28 martie, dar am intrat deja in febra plecarii
Nu prea stim cate amintiri ne intra in doua bagaje, nu stim cum e mai bine sa facem cu domiciliul de aici, am citit ca ar fi mai bine sa renuntam la buletine cand iesim din tara, nu stim cum e mai bine sa ne transferam banii acolo, probabil ca ne vom pastra conturile la citibank de aici si apoi poate reusim sa ne facem conturi tot la citibank acolo, nu stim daca reusim sa ne vindem tot ce avem pe aici pana sa plecam, casa, masina, etc. ... nu stim cum va fi acolo... nu stim nimic ... Dar avem doar un gand si o dorinta de a reusi.
Ufff, febra plecarii din tara! Stim cum este! O sa va linistiti dupa ce o sa ajungeti aici. La doua luni, dupa ce va vin actele aici, dupa ce o sa aveti job, o sa uitati incet incet de Romania si de nebunia de acolo.
Si noi avem un cont in Romania in dolari. Cand am ajuns aici ne-am transferat toti banii de acolo in contul de State. Este cel mai bine asa (parerea mea) sa transferi banii prin cont decat sa ii iei cash la tine. Foarte periculos! Daca ii pierzi, Doamne fereste....ajungi aici cu un mare handicap. Ai nevoie de bani la inceput ca de aer. Depinzi de aia pe care ii ai, ca la inceput nu produci ca nu ai job.
O sa reusiti sa dati si casa, si noi ne-am luptat sa vindem o casa in Romania. Plecarea noastra era pe 15 februarie si in decembrie am vandut-o. Deci si la noi a fost un pic de stres. Dar nu va lasati...nu o puteti vinde, nu-i bai, imputerniciti pe cineva sa o vanda in locul vostru. Si apoi decat va transferati banii. Daca e cazul mai lasa un pic la pret....important este sa aveti aici cu ce sa va incepeti viata.
Bafta multa si sa auzim de bine!
Old 07-17-2015, 01:41 PM
Larisa N's Avatar
Larisa N Larisa N is offline
Junior Member
Bobocel

Aoleu! Ce tampenii scriam pe la 18 ani! Fereasca Dumnezeu! Imi cer scuze, eram mai mica si habar nu aveam despre ce era vorba pe aici...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules