Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > S-E SUA

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2006, 04:19 AM
Crystal's Avatar
Crystal Crystal is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default MIAMI-Florida

Ciudat ca nu este nimeni inregistrat in aceasta zona, Miami desi sunt romani cu sutele , mai ales in Hollywood, langa Ft.Lauderdale. Exista comunitati intregi de romani cu restaurante si magazine cu specific romanesc.
Alti loteristi sau non-loteristi din zona Miami....sa ne auzim de bine!!!
Reply With Quote
Old 01-03-2006, 09:30 AM
vladytom's Avatar
vladytom vladytom is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Default ba da!

PAGINA DE START > COMUNITATI DE LOTERISTI IN AMERICA > INITIATIVE > CE ZICETI DE HOLLYWOOD FLORIDA?

Asadar exista cam din vara propunerea unei locatii din zona!
Si eu astept sa ajung acolo (cel mai probabil pe la sfirsitul lui Ianuarie) dupa care sper sa devin mai activ in domeniul asta al forumului!
Scrie-mi pe privat si mai vedem ce iese!
Un an nou bun si prosper! si ... see you later!
Old 01-03-2006, 09:33 AM
mariatim mariatim is offline
Membru
Invatzacel

Salutari. Si noi speram sa mergem tot in Fort Lauderdale si am fost la fel de mirati ca nu exista grupul pe forum. Lasa ca il facem noi.
Ne vedem acolo la o bere?
Reply With Quote
Old 01-03-2006, 10:50 AM
Anemonna's Avatar
Anemonna Anemonna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Ok!! Ma alatur si eu comunitatii din Florida, noi speram sa ajungem in Tampa imediat dupa ce vom sustine interviul. Sa fie cu noroc si sa ne vedem cu bine acolo
Old 01-03-2006, 12:04 PM
Laura Popescu
Guest

Eu am incercat de acum vreo doua luni sa aflu cum e viata prin zona si nu mi-a raspuns nimeni. Uite ca si de data asta sunt mai mult "aspiranti" decit relocati. Poate se indura cineva si de noi astia care visam la soarele Floridei si la Miami Beach sa ne spuna cum e viata.
Reply With Quote
Old 01-03-2006, 01:54 PM
Membru
Invatzacel

Asa cum spunea si Crystal, cel putin in zona Miami, Fort Lauderdale si Hollywood, sunt comunitati mari de romani, biserici in limba romana de diverse confesiuni, magazine romanesti, avocati romani..... Cam de toate.
Nu am gasit loteristi pana acum pe net sau pe forum prin zona...
Din sapaturi si discutii cu cunostinte de acolo, spaniola e de baza si iti poate aduce un plus de succes la angajare daca o stii, preturile si chiriile sunt mai mici decat in zone interesante precum NY sau LA... Taxee cica sunt mai mici decat in alte state...
Banuiesc ca ar fi multe de spus, dar poate gasim vreun loterist din zona...
Reply With Quote
Old 01-07-2006, 06:39 AM
Dany_Oana Dany_Oana is offline
Junior Member
Bobocel

Salutare,

Noi suntem de 7 luni si ceva in Florida. Primele 2 luni am stat in Jacksonville iar apoi ne-am mutat in Orlando. Jacksonville e un oras frumos, langa ocean si nu vom rata nici o ocazie de a ne intoarce acolo. In Jax avem multi prieteni si daca ne-ar intreba cineva acum unde ne simtim ca acasa am zice ca in Jax. Deoarece a trebuit sa accept prima oferta de lucru am ajuns in Orlando. Eu sunt programator si cred ca in Florida cele mai multe joburi in acest domeniu sunt in Orlando. Orlando este frumos..aici am vazut pentru prima data in USA oameni care se plimba pe strada ca in Romania. De obicei lumea se plimba doar prin mall-uri aici. Sunt multe parcuri de distractii : Disney, Sea World, Discovery Cove, Wet'n'Wild. In Orlando exista o biserica romaneasca, sunt cateva sute de romani. La fel si in Jacksonville. Nu stiu cate biserici sunt in zona Miami, Hollywood, Fort Lauderdale, dar acolo sunt cateva mii de romani. La sfarsitul lui ianuarie s-ar putea sa facem o vizita in Fort Lauderdale si Miami. Am inteles ca Fort Lauderdale e foarte frumos. Despre joburi nu stiu multe lucruri.

Dany
Reply With Quote
Old 01-16-2006, 09:58 AM
Anemonna's Avatar
Anemonna Anemonna is offline
Profesor
Forumo-dependent

link foarte util
http://www.seeamerica.org.uk/visit_florida.jsp
enjoy!
Old 01-16-2006, 03:16 PM
Membru
Invatzacel

Foarte dragut e site-ul. Au si diverse harti ale Florida, care sigur vor fi utile . Mai au si brosurele cu atractii turistice...
Merci mult, Anemonna.
Reply With Quote
Old 01-18-2006, 06:07 PM
Membru
Invatzacel

Poate sa ne spuna cineva cam cat este chiria in FL la un apartament decent cu 1 bed in zona buna? Ma refer in special la sud, Fort Lauderdale, Miami...
Am gasit si studiat site-uri gen rent. com, sigur ca pozele si descrierile par ok, dar nu pot sa imi dau seama de zona. Nu vreau cu exactitate, dar macar o aproximare gen $800 sau $1000 sau...
Thanks.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules