Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Emil - Florida - 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2004, 08:39 PM
Infotec Infotec is offline
Junior Member
Bobocel

Default Emil - Florida - 2005

Interviu reusit in 10 Noiembrie

Dragi colistasi,

In primul rand dorim sa multumim tuturor contribuitorilor acestui forum pentru cantitatea si calitatea informatiilor postate. Numai datorita acestor informatii am reusit sa trecem cu succes si fara nici un fel de probleme interviul ce l-am sustinut Miercuri, 10 Noiembrie.
Am ajuns la ambasada la ora 7:30 pe o ploaie infernala, si am fost invitati imediat in sala de asteptare. Am depus actele in ordinea de acum stiuta - original, copie, traducere legalizata - in jurul orei 8:15, la ghiseul nr. 5 unde era de servici o domnisoara roscata extrem de amabila. Drept suport material am avut un cont de circa 20,000 USD deschis in Mai 2000 si evaluarea apartamentului nostru de 60,000 USD. Evaluarea a fost facuta de un expert ANEVAR pe care l-am luat de pe site-ul http://www.anevar.ro. Fara AOS sau oferta de munca.
La ora 10:40 ne-a venit randul la interviu cu domnisoara consul: o simpla formalitate. Amprentele degetelor aratatoare de la ambele maini, juramantul cum ca cele declarate sunt adevarate, semnatura pe formular. Tot interviul cred ca a durat mai putin de doua minute: ce aveti de gand sa munciti in US, cine este persoana pe care ati trecut-o ca persoana de contact in US si cam atat.
La ora 16 ne-am ridicat pasapoartele cu vizele aferente si cu plicurile sigilate.
Cred ca au fost 8 sau 9 familii programate in 10 Noiembrie, din care 6 au luat vizele atunci, o familie (cu cinci copii!!) a fost amanata o saptamana pentru a produce mai multe elemente de suport financiar iar de ceilalti nu mai stiu nimic.
Plecarea o avem programata pe 10 Ianuarie, spre Tampa Bay Area, Florida.

Va uram tuturor o seara buna,
Emil, Rovena si Maria DATCU
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules