Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-19-2014, 12:16 AM
cristi277 cristi277 is offline
Junior Member
Bobocel

Default cristi277 - Viza mi-a fost aprobata

Salut,

Avand in vedere marele ajutor din partea acestui forum ma simt inca dator si vreau sa impartasesc si aceasta experienta din ziua interviului. Am avut astazi interviul pentru DV. Programarea pt interviu era la ora 13:00 cand a si venit un domn de la securitate si ne-a strigat si ne-a verificat pasaportul , apoi am intrat in ambasada si dupa ce am trecut prin filtrul de securitate cu documentele sub brat si cu plicul cu analizele medicale m-am indreptat spre cladirea unde urma sa se desfasoare interviul . Am luat acolo un loc pe scaun , apoi am fost chemat la un ghiseu si mi s-au luat amprentele , dupa care am fost chemat la ghiseul nr 1 si mi-au fost cerute urmatoarele documente : pasaport ,cazier , certificat nastere original si copie , diplomele (eu am dat diploma de Bacalaureat si cea de Licenta) in original si copie , apoi mi s-au cerut documente de sustinere financiara , am dat doua extrase de cont unu in euro si unul in dolari , cam 6600 de usd impreuna , si am intrebat daca sa dau si AOS-ul si mi-a zis ca sa il dau daca il am .Dupa acestea am fost trimis sa platesc taxa de interviu de 330 usd la un alt ghiseu si m-am intors cu chitanta si mi s-a spus sa ma asez si sa astept . Asteptand eu mi-am dat seama ca eu nu am dat documentul pe care ma bazam cel mai mult CONTRACTUL DE MUNCA din SUA ( avand in vedere ca am mai fost de 3 ori in Sua cu programul Work and Travel , angajatorul a fost de acord sa imi ofere contract de munca si sa ma intorc la ei) . Am intrebat paznicul cum sa procedez daca am uitat sa dau un document si el mi-a spus sa il dau cand am interviul . Am fost chemat apoi la un alt ghiseu pentru interviu unde dupa salutul prietenos i-am spus consulului ca am uitat acest document sa il dau si a spus sa il dau acum . Acesta s-a bucurat sa vada ca am contract de munca , bine am inceput eu sa ii spun ca angajatorul prefera sa ma angajeze deoarece am fost un bun muncitor , de incredere ,,etc etc etc si in plus ii mai spuneam ca si eu imi doresc sa ma reintorc deoarece am prieteni ,chiar prieteni foarte buni acolo. M-a intrebat apoi daca eu am aplicat pt Loterie si am zis ca DA . Mi-a dat sa semnez ceva si nu gaseam unde si i-am spus ca sunt putin emotionat deoarece este totusi un interviu , iar la care el raspunde ceva de genu nu iti fa griji : ) Dupa cateva intrebari extra fata de interviu ,,,cum ar fi daca sunt neamt (am nume nemtesc si de aceea) m-a intrebat apoi daca am salvat niste banuti ca sa ma intretin putin in state (sa imi fie mai usor pt inceput) si i-am spus caci da vre-o 6600 usd in doua conturi , a zambit si a zis ok , Apoi s-a uitat peste diplome si celelalte acte si imi spune ca nici" nu putea sa fie mai usor interviul de atat "(bine cred ca se referea ca am de toate , de la AOS la contract de munca si altele si nu putea decat sa imi zica da) .Dupa care ma intreaba ..." ce zic parintii tai ca pleci " (eu avand doar 23 de ani) Iar eu i-am raspuns ca ei ma sustin , deoarece eu asta imi doresc, ei sunt fericiti pentru mine deoarece m-au vazut cat de fericit eram in SUA cand am fost cu programul Work and travel . Apoi mi-a zambit( bine nu ca ar fi fost prima data , defapt a fost o competitie de zambete)) si mi-a aspus ca viza a fost aprobata si ca daca vreau in cativa ani pot sa devin cetatean . Am mai avut o mica discutie despre livrerea pasaportului la TNT si mi-a spus sa sun la TNT si imi dau ei detaliile necesare.Tot interviul a durat cam 5 minute. Mai pot sa spun ca am sunat astazi la 17:30 la sediul TNT mama (de acolo o sa ridic Pasaportul) si mi-au spus ca maine dimineata la 9 pot sa vin dupa el . Acestea find spuse maine fug dupa pasaport si probabil alt plic sigilat , acum ma pun sa platesc taxa USCIS , iar Joi am avionul spre AMERICA . Vreau sa VA MULTUMESC pentru ajutor si o sa va tin la curent si din SUA cu informatii si sper ca nu v-am plictisit cu aceasta lunga si detaliata poveste(zi de interviu) , dar m-am gandit ca poate asa mai afla cineva ceva ce nu stia . Va doresc Succes si sa auzim doar de bine ! ><

Last edited by Aramis; 08-19-2014 at 04:09 AM.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules