Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Am luat si noi viza

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 07-02-2006, 08:18 PM
danycamy danycamy is offline
Membru
Bobocel

Thumbs up am revenit

Am ajuns si noi la partea aceasta� sa ne spunem povestea. Interviul a fost pe 14 iunie. Atat am asteptat incat parca nu mai venea si ziua aceasta. Suntem o familie din sibiu, si am plecat cu trenul de timisoara bucuresti care trece prin sibiu la 14,30.
Am ajuns in bucuresti in jur de ora 20. Prin gara misunau rechinii: care aveau valize tip nou ii acostau pentru camera sau pentru taxi. De noi nu s-a legat nimeni�nu aveam valize cum cautau ei.
Primul contact cu bucurestiul (am mai fost acolo acum cativa ani), este ca te intalnesti cu rechinii (taximetristii)..si te tapeaza de bani pentru o cursa�
Am ajuns si noi (ca sa pastram traditia ) la renumitul hotel Muntenia. Am luat o camera cu baie care era situata la etajul trei. Hotelul destul de curatel�dar personalul hotelului lasa de dorit. Nu ne faceam griji�doar au fost �generatii� intregi inaintea noastra pe acolo. Cum am ajuns acolo dupa cazare, iesim sa facem un tur de �recunoastere�. Gasim destul de usor ambasada�dar la ora aceea era pustiu.
Dimineata ne ducem la vizita medicala. Gasim destul de usor renumitul bloc cu multe etaje , care este ff aproape de ambasada SUA.
Vizita medicala se face fara nici o problema. Doamnele de acolo sunt ff dragute. Am facut alte copii Xerox �formularele trimise de la KCC nu mai erau bune..erau expirate. Am coborat pe strada , am facut niste copy Xerox si totul a fost ok. Acolo ne-am mai intalnit cu o familie din timisoara. Deci totul a decurs normal si ff repede. Pentru adulti 49 euro iar pentru copii 40 euro. Totul a fost ok si nu am mai facut si alte vaccinuri.
Pe la ora 11 am fost gata cu totul, iar in jur de 12 si cu razele la plamani. La ora 16 fix ne-am intors pentru renumitul plic galben cu rezultatele.
Ziua urmatoare la ora 7,50 eram in fata ambasadei . Acolo multime de oameni, si pe partea cu ambasada, si peste drum. Cred ca erau vreo 100. Stiam de pe forum care vor fi etapele�si ne uitam dupa plicurile galbene de la CMU. Ne-am intalnit si cu familia din timisoara, mai era o familie din galati cu un copil mic, si o familie cu o fetita cam de 12-14 ani. Stateam toti pe partea cu ambasada aproape de intrare�deocamdata nu eram bagati in seama. Un soldat citea de pe un tabel numele celor care trebuiau sa intre. Toti aliniati asteptau cu rabdare, erau oameni veniti pentru tot felul de vize. Ne intreaba ce facem si ii spunem cuvantul magic �loteria�. Ne spune ca la ora 8 vine cu un alt tabel si atunci ne vine randul. La ora 8 fara cateva minute ne striga dupa tabel, eram 4 familii, iar la 8 fix asteptam incolonati sa intram prin filtru. Noi,loteristii, formam o coada separata, iar langa noi era cealalta coada pt alte tipuri de vize. Bineinteles ca noi am avut prioritate si am intrat prin filtru primii.
Ajungem in sala mare unde erau foarte multi oameni, (toti trebuiau sa stea pe scaun..si erau suficiente scaune). Scaunele sunt ca la cinematograf, pe randuri. Primele doua randuri erau �rezervate�pentru loteristi. In fata noastra se aflau ghiseul 7 (usa), ghiseul 8 si ghiseul 9. Acum asteptam sa ne fie strigate numele�se auzeau tot felul de nume..unele mai �romanesti��unele mai �americane�. Era forfota, si trebuia sa ciulesti urechile. Cred ca 2 familii au fost chemae la ghiseul 1 care a fost undeva in spatele nostru, iar noi si inca o familie am fost chemati la ghiseul 9. Acolo era renumita doamna blonda, > o doamna foarte de treaba, corecta si mai ales foarte profesionista. Ne vine randul si predam actele in ordinea din plicul 2. Este foarte important ca actele sa fie in ordinea din plicul 2 , sa fie originale, copie plus traducere legalizata, si mai ales sa fie toate care se cer. Totul a fost ok. La sfarsit trebuie dovezi ale relatiei > am scos �maculatura� referitoare la dovezi si le-am predat dar printr-un sertar mai mare, pentru ca nu incapeau la ghiseu. Am fost trimisi sa platim vizele si sa asteptam sa fim amprentati. Amprentarea am facut-o la ghiseul 8, iar la ghiseul 6 am avut interviu cu o doamna consul foarte draguta, care a mers foarte repede. Intrebarile au fost cele care s-au mai scris pe forum. Deci totul a fost mai mult o predare de acte, dar am avut si multe emotii, avand in vedere si timpul de cand am primit plicul 1(28 iunie 2005), si ne tot gandeam ce acte sa luam sa nu uitam nimic. Dar totul a fost ok. La fel si cu celelalte familii care au luat toti viza. La sfarsit doamna blonda ne spune ca totul este ok dar mai trebuie verificat si numele avut de sotie din prima casatorie (atentie mare la comletarea plicului 1). Dupa 8 zile am dat telefon si ne-am reprogramat , iar acum suntem cu vizele, dupa ce am trecut prin aceeasi procedura ca mai inainte. Vrem sa multumim fff mult moderatorilor acestui forum (este foarte important sa fi pregatit), fara acest forum ar fi fost cu mult mai greu, utilizatorilor forumului, si in mod special lui Anybody care ne-a ajutat foarte foarte mult, si lui ngsebastian de asemenea.
Rugam moderatorii sa mute povestea noastra la experientele loteristilor
Multa bafta celor care urmeaza sa sustina interviul!
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules