|
|
||||
|
||||
Intrebari puse la interviuri
Intrebari generale
01. Acum lucrati? 02. Unde si in ce meserie? 03. In ce domeniu vreti sa lucrati acolo? 04. Cand ati terminat facultatea? 05. Mai aveti pe cineva in State? 06. De unde aveti banii (De unde provin banii din cont)? 07. Banii sunt imprumutati? 08. De ce vreti sa mergeti in USA? Intrebari despre sponsor 01. Cine e sponsorul? 02. Cati ani are? 03. Cu ce se ocupa? 04. In ce relatie sunteti cu sponsorul? 05. Are familie? (E casatorit?) 06. Cum o cheama pe sotia sa? 07. Are copii? 08. Cum au plecat si cand? 09. L-ati cunoscut personal? 10. In ce consta sprijinul oferit de sponsor? Daca mai stiti si altele ... lista este deschisa |
|
|||
|
|||
La intrebarile despre sponsor as mai adauga cateva:
1. Cand v-ati intalnit ultima data cu sponsorul? 2. Veti locui pentru inceput la sponsor? 3. Sponsorul va va ajuta sa obtineti un job? Multa bafta tuturor! Si... invatati engleza! Nu pt interviu, pt aici!
|
||||
|
||||
Am observat in mai multe povesti ale interviului ca apare intrebarea"ati fost vreodata plecat din tara?".Ce repercursiuni cerdeti ca ar avea un raspuns pozitiv,mai ales cand este vorba de o iesire in State?
|
|
||||
|
||||
"Cea mai cea" intrebare care ne-a fost pusa noua:
"-de ce ati vandut apartamentul...? ..nu stiati ca faptul ca ati castigat la Loterie nu va garanteaza ca veti si obtine viza ...???"
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
|
||||
|
||||
Pe noi , de exemplu , nu ne-a intrebat nimic inafara de "cine este sponsorul?" (cand am predat actele ) si "de cand va cunoasteti?" , "ati mai fost casatorit?" , "aveti copii?" (la interviu).
Nici acum nu stiu cum am terminat atata de repede cu toate... |
|
||||
|
||||
INTREBARI LA INTERVIU
Din cate am inteles eu pana acum la interviu ne vom prezenta si cu copilul. Daca copilul are 7 ani e posibil sa-i puna intrebari?
|
|
||||
|
||||
Oficial, nu vor avea treaba cu copilul. Din curtoazie, daca atmosfera va fi una destinsa, vor incerca sa schimbe 2-3 fraze si cu el.
Succes !
|
|||
|
|||
Cu privire la intrebari
Depinde in ce "chef"il prinzi pe consul- pe mine m-a intrebat 4 intrebari :a observat ca sunt profesor de engleza de meserie si asta l-a incantat chiar a si spus, apoi m-a intreabat la cine merg( conteaza mult si affidavit-ul de la cine il ai...zic eu ...al meu era de la un amic care lucreaza la General Motors deci...apoi m-a intrebat ( culmea!!! ) cum mi-a placut in armata !!!!si mi-a spus sa vin la 16:00 dupa viza....no comment.deci depinde in ce toane il prinzi.
Bafta si invatati englezaaaaaaaaaaaaaaaa. |
|
||||
|
||||
Cine este "x" a carui adresa o aveti aici?
De unde il cunoasteti? Unde ati calatorit? Cu ce scop? Cat ati stat cel mai mult in afara tarii? |
|
|||
|
|||
Tocmai am iesit din ambasada...a fost foarte simplu...mici nu mi-am dat seama cand a trecut interviul...m-a intrebat cine e persoana din america, daca am depasit visa cand am fost in SUA (am fost cu J1 si m-am incadrat in timp, desi avea pasaportul in fata cu visa de iesire ) daca am terminat studiile(desi avea diploma de absolvire a facultatii). Doamnele sunt foarte amabile, si daca ai dosarul ok nu trebuie sa va faceti griji.
La 15 imi ridic pasaportul... uraaaaa |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|