|
|
||||
|
||||
Rezumatul problemelor la interviuri - DV 2005
Au trecut trei saptamani de interviuri DV la Consulatul de pe strada Tudor Arghezi, si am obtinut deja cateva informatii referitoare la problemele noi aparute, data fiind noua forma a aplicatiei (pe internet).
Probabil pentru cei care deschid mai tarziu aparatele de radio, un astfel de update ar fi util. Iata ce s-a intamplat pana acum: 1. Evident, a disparut problema neconcordantei semnaturii pe aplicatie fata de inscrierea la DV. Nu a existat vreo incercare de a compara semnatura actuala (data pe durata interviului) cu cea de pe formularul din plicul 1. 2. Se pare ca ei au la consulat un print al aplicatiei computerizate, cu care confrunta datele de pe aplicatia primita in plicul 1. 3. A existat un descendent al problemei semnaturii, anume inversarea numelui si prenumelui, insa se pare ca anul acesta se va merge pe ideea tolerarii inversarilor de nume. Lista ramane deschisa. Sper ca totul sa fie, pana la urma, in avantajul Loteristilor. Toate cele bune, Virag. |
|
||||
|
||||
Deci - din experienta proprie :
Amanare (cu asigurare ferma de obtinere a vizei, in maxim 2 saptamani) pentru omiterea pe aplicatia initiala a numelui din prima casatorie.
|
|||
|
|||
probleme legate de insuficienta cunoastere a limbii engleze
A avut cineva probleme la interviu legate de necunoastera sau insuficienta cunoastere a limbii engleze?
|
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
||||
|
||||
Quote:
sorry to hear that! multa multa bafta.....!!!!! |
|
|||
|
|||
Re: Rezumatul problemelor la interviuri - DV 2005
Quote:
|
|
||||
|
||||
Serviciul care se ocupa de acordarea vizelor face parte din biroul consular. Consulatul si ambasada se afla in aceeasi cladire, care are 2 intrari: Batistei si T. Arghezi.
Succes !
|
|||
|
|||
Multumesc frumos
Multumesc Shaguna! Credeam ca a aparut vreo schimbare. Numai bine!
|
|
||||
|
||||
Re: Rezumatul problemelor la interviuri - DV 2005
Quote:
|
|||
|
|||
Bravo
Felicitari pt interviu! Citisem ca ai avut ceva probleme si trebuia sa mai astepti un pic dar nu am gasit si completarea experientei tale. Oricum bafta in continuare!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|