Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Artro - North Carolina - 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2005, 10:55 AM
artro artro is offline
Membru
Bobocel

Default Artro - North Carolina - 2005

Astazi 12 ianuarie am avut si noi interviul. Am ajuns la Ambasada la ora 7 :30. Toata lumea statea pe trotuarul de vis a vis asa ca ne-am gandit sa mergem sa fac si eu poze pana cand incepe sa ne strige(sotul meu e castigator iar eu nu trimisesem formularele la KCC, am anuntat decat la ambasada, deci nu aveau poze si cu mine). La 7 :45 a venit doamna blonda si ne-a luat pasapoartele. La ora 8 :00 am intrat in ambasada si au inceput sa fie strigati loteristii de catre doamna blonda la ghiseul nr. 6. Au fost 6 castigatori programati astazi. Primii 3 au fost chemati pe rand la ghiseul nr. 6 iar urmatorii 3 la ghiseul nr.5 de catre o doamna roscata. Noi am fost ultimii la ghiseul nr.5. cand am ajuns in fata ghiseului ne-a anuntat ca la noi e o problema ca mi-au gresit numele dinaintea casatoriei si ei in loc sa faca verificari pt. numele meu, au facut pt. alt nume(nu stiu ce verificari). Au recunoscut ca e greseala lor, si-au cerut scuze si au zis ca o sa sustinem astazi interviul dar vizele o sa ni le dea dupa cateva zile, dupa ce fac verificarile. Sigur ca am zis ca nu-i nimic..... numai sa ni le dea. La ora 9 :30 au inceput interviurile cu doamna consul.La ora 10 :30 terminase cu toti.......in afara de noi. Asteptam sa ne cheme, ca numai noi ramasesem........s-a facut ora 11 :30 si pe noi nu ne chemase. Nu stiam ce se intampla......la restul persoanelor mersese f. repede si pe noi nu ne mai chema...........d-na consul plecase de la ghiseu. Am crezut ca s-a dus sa verifice numele ca sa nu ne mai cheme in alta zi. Pe la ora 12 a venit cineva si a inchis jaluzelele de la amandoua ghiseele(5 si 6). La restul ghiseelor se sustineau interviuri pt. alt fel de vize. Incepusem sa ne ingrijoram din ce in ce mai tare, timpul trecea, ni se facuse foame (nu mancasem de dimineata), si somn dar cel mai mare era stresul...nu stiam ce se intampla. Eu eram sigura ca au uitat de noi.....vroiam sa intrebam pe cineva dar nu stiam pe cine ca ghiseele 5 si 6 erau inchise iar la celelalte erau alte interviuri. La ora 13 a venit alta doamna bruneta si a deschis ghiseul nr.5 si a inceput sa-i chema la interviu pe cei care erau pt. alte vize.........pe noi nu ne-a strigat. La 13 :15 sotul meu si-a luat inima in dinti si s-a dus la ghiseul 5 sa intrebe. Doamna bruneta nu stia ce s-a intamplat si a chemat-o pe doamna roscata care ne-a luat actela. Cand ne-a vazut a ramas socata.........actele erau uitate pe un raft si nu ii venea sa creda ca nu ne-a chemat nimeni la interviu pana la acea ora. Am mai asteptat 10 min si ne-a chemat d-na consul la interviu. Si-a cerut si ea scuze ca a uitat de noi, ne-a intrebat cand ne-am cunoscut, s-a uitat pe poze(noi ne-am casatorit dupa ce am primit plicul 1 dar suntem impreuna de 6 ani), ne-a intrebat unde o sa locuim si ce vrem sa facem acolo. Noi am avut AOS si 8000$. Ne-a intrebat de unde avem banii si asta a fost tot. Ne-a spus sa venim la ora 16 dupa pasapoartele cu vize, dar nu e sigur daca o sa termine de facut verificarile.......daca nu o sa ni le dea la ora 16 o sa le luam dupa 2 zile. Noi la ora 15 :30 eram acolo. Am asteptat pana la ora 16 :30 cand a venit doamna roscata cu vizele. Si-a cerut si ea scuze ca ne-a facut mai devreme sa asteptam si ne-a urat drum bun.
Acum suntem f. fericiti...........trebuie sa sarbatorim. O sa plecam in martie in North Carolina.
Multumim tuturor forumistilor care ne-au incurajat, in special Duducai si lui Shaguna care au si sunat pt.noi la KCC.
Pentru cei care nu au sustinut inca interviul vreau sa le spun sa stea linistiti ca astazi toti cei care au fost cu loteria au luat vizele........daca aveti toate actele in regula, viza e luata. Mie nu mi-au cerut nici o diploma si nici pasaportul vechi. Noi am avut si o declaratie de la parinti ca ne-au dat o parte din bani dar nu ne-au cerut-o. Am vorbit cu un baiat care era singur, avea 8000$ si nu avea nici o dovada. A spus ca ii are de la parinti si nu a fost nici o problema. El nu facuse armata si nu avea nici o dovada, nici o adeverinta si a luat viza.........asa ca stati linistiti ca viza se ia destul de usor.
Bafta tuturor si sa auzim numai de bine in SUA.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules