![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
E vorba de situatia clasica: suntem impreuna de cativa ani, si pt ca nu vrem sa ne despartim, se pune problema casatoriei.
Interviul meu e in noiembrie la Frankfurt (noi suntem in Germania). Sa presupunem ca ne casatorim in perioada urmatoare, inainte de interviu. Va fi aici in Germania, doar la primarie, fara rude, doar cu cativa prieteni, ma gandesc. Din cate am citit pe forum, ar trebui ca imediat dupa casatorie sa trimitem la consulatul din Frankfurt (si nu la KCC) urmatoarele: A1. Certificat casatorie (in germana) A2. Traducere legalizata dupa certificatul de nastere al viitoarei sotii. A3. Poze ale ei A4. Formularele DSP-122 si DS-230 I & II. A5. Declaratie a mea apropo de schimbare Sunt astea toate actele care trebuie trimise inainte de interviu? Formularele de la A4 trebuie trimise toate? Trebuie completate din nou, de data asta de amandoi, sau doar de ea? Absolut neclar imi e ce acte trebuie ea sa aduca la consulat. Timpul e scurt. Deocamdata nici macar eu nu mi-am facut vizita medicala. Pt ea timpul e insa si mai scurt. Ce trebuie ea sa aduca? B1. Cazier romanesc + traducere B2. Cazier german B3. Certificat nastere + traducere B4. Adeverinta medicala Am uitat ceva? E ceva in plus? Trebuie sa aduca si ea diploma de facultate etc? Care e suma care trebuie platita la consulat? Doar pt mine e cred 305 + 440 + 74 = 819 USD. Pt amandoi se dubleaza? Ca dovezi ca ne putem auto intretine, trebuie aduse extrase de cont? Exista vreo suma anume / persoana care trebuie dovedita? Multumesc mult! |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
In primul rand... cine e castigatorul? In al doilea rand... ati trimis plicul la KCC inainte de casatorie? Daca da, ce continea plicul? Taxele de interviu sunt de 819 USD / membru de familie. Daca sunteti doi ar trebui sa duceti extrase de cont pt. aproximativ 10.000USD. Ajuta si actele de proprietate daca aveti proprietati sau talonul masinii daca posedati asa ceva. Nici un job offer n-ar fi de prisos, desi nu e imperios necesar sa aveti unul. Mare atentie! Daca va casatoriti dupa ce aflati ca unul din voi a fost extras trebuie sa aveti dovezi clare ale derularii relatiei inainte de a aplica la loterie.
Entered Lottery: October 14, 2010 First status check: July 18, 2011 (case no. 00020xxx) Documents sent to KCC: August 19, 2011 Status update: November 09, 2011 Interview date: February 28, 2012; 01.00 p.m. (Successful) Medicals: January 12, 2012 OTP-CHI: March 29, 2012 Welcome letter: April 29, 2012 Green card: May 4, 2012 |
|
||||
|
||||
![]()
Eu, adica el.
Quote:
Tocmai din acest motiv se pune acum problema casatoriei. Intre timp insa, plicul a ajuns la KCC si am fost programat la interviu in noiembrie. Timpul e scurt, si nu mi-e clar ce ar fi de facut. Quote:
Quote:
Quote:
Casatoriti nu suntem, si ma intreb daca acum mai ajuta sau nu la ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
10000 USD pt. 2 persoane sau cam 5-6000 USD pt. o persoana. Din cate stiu eu, daca ai fost programat la interviu dosarul tau a plecat deja spre ambasada unde vei sustine interviul. Aplicatia s-a procesat doar pentru tine si cred ca e prea tarziu sa o incluzi si pe viitoarea ta sotie. Noi am fost intr-o situatie similara, dar avem un case no. mai mare si acum suntem deja casatoriti. Plicul l-am trimis la KCC cu formularele amandurora. Te sfatuiesc sa suni la ambasada unde vei sustine interviul si sa le explici situatia ta. Poate mai e o sansa...
Entered Lottery: October 14, 2010 First status check: July 18, 2011 (case no. 00020xxx) Documents sent to KCC: August 19, 2011 Status update: November 09, 2011 Interview date: February 28, 2012; 01.00 p.m. (Successful) Medicals: January 12, 2012 OTP-CHI: March 29, 2012 Welcome letter: April 29, 2012 Green card: May 4, 2012 |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, multumesc!
Apropo de actele pe care ar trebui sa le aduca ea, ce parere ai (B1-B4)? As vrea sa pot estima situatia (cat ar dura sa obtina aceste acte) inainte de a suna la consulat. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianina si Catalin - Los Angeles - 2004 | Gianina | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 11-05-2003 02:16 PM |
Carmen si Marius - New York - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 09-16-2003 04:09 PM |
Violeta si Catalin - Nashville - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 08-02-2003 02:28 PM |
Iosif - Detroit - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 04:58 PM |
Mihaela - Chicago - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-10-2003 06:00 PM |