Experienta mea in USA
Buna ziua tuturor loteristilor si nu numai, poate unii dintre voi isi mai amintesc de mine, desi am scris foarte rar v-am urmarit indeaproape.
Am castigat viza in decembrie, am plecat in america in aprilie si iata-ma inapoi acasa in mai...
Eu am plecat pt o perioada definita cu gandul de a-mi face o parere despre ce inseamna america, daca merita sau nu sa renunt la ce am aici si sa ma mut acolo.
Parerea mea a fost foarte buna, mi-a placut totul merita incercata experienta, numai ca acum sunt si mai dezorientata.. as fi preferat sa nu-mi placa acolo si sa ma intorc fericita acasa dar nu a fost asa.
Acum stau si ma gandesc ce sa fac.. sa risc si sa iau totul de la 0 in usa? sa raman aici unde nu-mi lipseste nimic? greu.... foarte greu de hotarat, probabil multi si-ar dori sa fie in locul meu, de fapt mi s-a spus de nenumarate ori si aici si dincolo si stiu ca e asa, dar pentru mine viza asta e ca o povara grea pentru ca imi e teama sa risc.
Nu astept raspunsuri pro sau contra.. de fapt nu astept nimic de la voi, doar am vrut sa va expun putin din gandurile mele care ma framanta.
Va doresc la toti o viata fericita si lipsita de framantari.
|