|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Experienta companiilor Americane din Romania
Intrebarea este adresata celor cu vechime in America.
Am lucrat intr-o companie canadiano-americana tip de 2 ani si jumatate iar de un an si jumatate lucrez in cadrul unei alte companii americane. In ambele am lucrat la dept. logistica(transporturi/exporturi) contacte permanete cu clientii, furnizorii. Cu engleza ma descurc bine, vorbesc cam 60% pe zi in engleza. Am si voi avea scrisori de recomandare de la sefi. Intrebarea este, as avea mai multe usi deschise avind aceasta experienta ? Si inca una, scuze, sotul meu este electrician de inalta tensiune, probabil va trebui sa dea niste teste, sa obtina oaresce atestate. El ce sanse ar avea sa-si gaseasca de lucru in acest domeniu, nu ma astept de la inceput, ci in timp ? Multumesc anticipat
|
|||
|
|||
Categoric DA ... Depinde cat de "celebre" sunt aceste companii americane ... adica cat de cunoscute aici ...
E bine sa-ti iei recomandari de acolo si sa le atasezi la CV ... Experienta in Logistica este buna - poti cauta job-uri de genul "Logistic coordinator" sau "Distribution Coordinator" sau "Aquisition" ... Eu am lucrat tot asa in Rom la o extrem de celebra companie americana si la interviurile de aici am tot scos in evidenta ca, desi nu am lucrat in America, am lucrat 4 ani intr-un mediu american si stiu ce inseamna ... nu uita sa spui asta, mai scade din handicapul "lack of American Experience" |
|
||||
|
||||
Experienta in companii Americane in Romania
Ciao Ozana,
Si eu sunt exact in aceeasi situatie: tot din TM, tot intr-o firma americana lucrez (cred ca e chiar aceeasi ).Si eu am pus aceasta intrebare unui prieten foarte bun din State, iar parearea lui este ca avem o bila alba atunci cand vom da un interviu in US. Poate mai tinem legatura pe e-mail-ul intern al firmei. Bafta, Mihai |
|
|||
|
|||
Conteaza referintele cat si experienta in mediu american
Si iata cum castigatori ai loteriei descopera ca sunt colegi... :P
Ozzy si mike27 cred ca veti avea sanse mai bune decat noi ceilalti care nu stim inca ce inseamna experienta americana in gasirea unui loc de munca. Mult succes tuturor loteristilor,
|
|||
|
|||
Ozana din pacate vesti prea bune nu am pentru sotul tau.Si eu lucrez tot ca electrician deci sint oarecum in tema : nu sint suficiente testele , trebuie sa faca scoala ca sa aiba licenta si asta dureaza 2 ani si e cu plata .Fara cursuri facute aici nimeni n-o sa-l angajeze ca electrician de forta . Isi poate gasi ceva de lucru dar munca de electrician de aici nu implica munca pe care o facea in tara , cu alte cuvinte pui si fire dar te pot pune sa sapi si gropile pentru ele .Eu am avut ceva bafta ca am liceul de aviatie sectia electronica si acum lucrez la aeroport dar n-a fost mereu asa . Partea buna e ca munca e platita bine dar si aici depinde daca te cunosc bine . Daca nu , incepi cu un salariu destul de mic pentru o munca asa de grea .
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|