|
||||
|
||||
Probleme cu masina in service
Sa incep asa...am de un an si ceva un VW JETTA 1997, automata, masina f buna din pct. de vedere al consumului. Nu am avut nici un fel de problema cu ea. De Ziua Romaniei la New York, pe 6 mai, am vrut sa mergem si noi impreuna cu niste prieteni. Pe drum avand geamurile din fata deschise am vrut sa le inchidem si nu am mai putut (de..geamuri electrice). Am transferat copilul cu tot cu car-seat si pe sotie in masina prietenilor deoarece nu se putea merge in conditiile astea curentul din masina fiind prea mare. Ajunsi in NYC am incercat sa gasim un service. Fiind weekend n-am avut nici-o sansa. Am gasit in schimb niste service-uri pt taxiuri. Nu i-au dat de cap. Deja ne-am luat adio de la festivalul la care venisem. Se facuse deja ora 6 seara si noi nu rezolvasem problema cu masina. Asa ca am decis sa mergem la cineva care statea in upstate NY. Luni dimineata cautand cel mai apropiat dealer VW, am aflat ca cel mai aproape era cel din Danburry, CT. Am fost la ei si am lasat masina vreo 2 zile, am platit vreo 200$ numai pentru faptul ca mi-au ridicat geamurile. Ziceau ceva de "wiring haresness" si ca nu o pot rezolva definitiv.
Am luat-o si am plecat spre Philadelphia. Luni, 15 Mai, am dus-o din nou la un dealer de aici, din Phila ca sa termine reparatiile definitiv. Astazi, aflu cu stupoare ca baietii veseli de la service mi-au scapat masina de pe lift. Tipa de la service nici macar nu stia cum sa imi spuna. Cand am vazut si masina...chiar ca mi-a cazut fata. Bumperul fata cazut, aripa stg fata indoiita serios, semnalizari faruri crapate..precum si pragurile de sub usi serios indoite. Tipa zicea ca nu este cazul sa imi anunt compania de asigurari (full coverage NATIONWIDE) ca se vor ocupa ei de masina si nu ma va costa nimic reparatia, ca vor schima ei totul nou...s.a.m.d. Mi-au dat in schimb de la o companie de rental (pe care tot ei o vor plati) o alta masina, un PT Chrysler 2006 pe care sa o folosesc pana mi-o vor repara. Mie mi se pare ceva necurat in faptul ca mi-au spus sa nu imi anunt compania de asigurari. Mentionez ca masina nu a fost niciodata implicata intr-un accident si nu stiu daca asta va aparea in CARFAX sau nu. Voi ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Display Modes | |
|
|