|
||||
|
||||
Mai venim 2 in San Francisco...:)
Salutare,
Am castigat la loterie anul acesta si impreuna cu sotul meu vom veni in san francisco in luna , martie. Am mai fost in State ce cateva ori, am vizitat mai multe state, si am decis: California...e cam scump...stim...dar e extrem de frumos... Speram sa avem ocazia sa ne auzim si cu altii care s-au stabilit in zona! Maria & Sergiu |
|
||||
|
||||
Mult noroc...in primii pasi spre America.
Poate il scoateti si pe Filu din Ocean cand apareti ca e indragostit rau de oceanul ala. Sunteti deja niste norocosi numai pentru faptul ca ati ales minunatia aia de oras. Imi vine si mie sa ma mut acolo de frumos ce este... Gianina
|
||||
|
||||
Multumim pentru raspuns,
am colindat forumul din scoarta in scoarta si este remarcabil...nu credeam ca exista atat de multa binevointa si deschidere din partea celor care sunt pe celalalt continent. Deobicei se spune ca trebuie sa te feresti de romanii plecati din tara, dar acest forum mi-a demonstrat opusul. Frumoasa initiativa de celor din San diego de a gazdui romani proaspeti sositi si fara nici un fel de cunostinte. E bine sa stii ca mai sunt oameni care fac astfel de lucruri!! |
|
||||
|
||||
bine veti veni :)
Hi, guys, am vazut ca veniti in SF.
intrebare: de ce togmai in SF? din cauza povestilor mele sau aveti si voi motivele voastre?. SF e superb dar iti trebe ceva finante... Stiu aici o fata din Cluj care sta in Financial District, lucreaza la ceva magazin de haine parca, ideea e ca e cineva din orasu vostru. daca aveti intrebari specifice de SF si inca nu ati gasit raspuns nici aici pe forum la ce am scris io sau altii, si nici pe Craigslist , just shoot, OK? si vedem cum rezolvam... Stiti data egzacta cand veniti aici? Na, aveti grija de voi si bine veti veni in SF, unde e cald si bine, nu ca in RO PS: mesaju asta vi lam trimis sapt trecuta pe privat dar draq stie de ce na ajuns la voi ca na plecat de la mine, asa ca vil pun public acilea sal cititi dar de raspuns puteti sa raspundeti pe privat
|
||||
|
||||
Re: bine veti veni :)
Quote:
....fata respectiva foloseste forumul, sau yahoo messenger ? si eu sunt din zona clujului si asi vrea sa pove cu ea. |
|
||||
|
||||
salut!
eu sunt sergiu, sotul mariei noi de fapt si de drept nu suntem din cluj ci maria e din tg mures iar eu sunt din brasov. Am locuit o perioada la cluj, eu terminand faculta acolo. In ce priveste SF, l-am ales pentru ca nasii nostri de nunta sunt acolo si ne vor ajuta la inceput. Ei nu stau chiar in SF ci in sacramento, dar lucreaza in SF unde vrem si noi de altfel sa gasim de lucru, desi cred ca tare ne multumim cu orice prin bay area. De ajuns, ajungem pe 5 martie. Multam de mesaj si poate se organizeaza si o intalnire cu romanashii din zona candva...
|
||||
|
||||
http://www.casaromana.org si la evenimente si activitati pe 2005 gasiti cam ce seri romanesti sunt, e una sambata pe 19 feb de ballantines day hehehe (am aflat de la Ina Gina Balerina de sta in San Jose ), si o sa fie cativa romani, chiar mai multi, cre' ca ma duc si io sa mai dau o geana de socializare intre romani sa vad cum ma simt hehehe
modificare dupa ce lam trimis mesaju frate, dar de la SF la sacramento sunt 90 de mile cum draq stau in capitala californiei si alearga ca disperatii in SF la jobs, si asta zilnic???, damn, saracii oameni, r u sure ca stau in Sacramento si lucreaza in SF??? ca e greu de crezut, nu in sensu ca nu va cred pe voi, ca poate ati inteles voi gresit, dar sa alergi 180 de mile pe zi dus si intors e greu greu, ca aici se considera ca esti in job access area sub 50 de mile frate ca altfel alergi cu limba scoasa juma de zi si alta juma de zi stai la job si cand mai apuci sa traiesti??? eh, well, voi stiti, dar io zic ca e mai bine sa stai si sa lucrezi in SF/BA decat sa alergi ca disperatu , ca Novato care e la 30 de mile de SF in nord e considerat departe, daramite Sacramento hehehe
|
||||
|
||||
...ahhhh...scuze, e vina noastra..nu am explicat totul chiar cum trebuia..respectivii lucreaza in SF unde si stau intr-un apartament de luni pana vineri...iar de vineri pana duminica stau in vila din sacramento...
cand ajungem in zona vom sta si noi in sacramento pana gasim ceva in SF sau BA dupa care vrem sa ne mutam cat de repede.. ...acum cred ca e mai clar un pic... |
|
||||
|
||||
Dragilor,
Spuneti-mi si mie, va rog frumos, Seal Beach cam la ce distanta este fata de voi? Si cum este? Va multumesc anticipat. |
|
||||
|
||||
Seal Beach e hapt in sud, mai la sud de Los Angeles, langa Long Beach.
uite aici: http://maps.google.com/maps?q=seal%20beach%2C%20ca dai zoom out ca sa iti faci o idee unde este.
Display Modes | |
|
|